Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

İŞKUR Aracılığıyla: 42 Bin Personel Alımı Yapılacak

Kamuya ve bağlı kuruluşlarına personel alımı yürüten İŞKUR üzerinde, özel sektör için de binlerce kişilik personel alım ilanı yayımlanıyor. 

Abone ol
Abone ol 20 Aralık 2018 10:35

Hem kamu hem de özel sektör üzerinde binlerce kişilik bu ilanlara başvurular alınıyor ve başvurulara yönelik detaylar da ilan bağlantılarında aktarılmış durumdadır. 

Yapılan personel alımlarında adayların taşıması gereken ortak şartlara değineceğiz. Çok fazla sayıda kadroya yönelik ilan yayımlandığı için, ilan bağlantısı üzerinden ek detaylara ulaşmak ve bunların incelenmesinin ardından başvuruları gerçekleştirmek adayların yararına olacaktır. 

HANGİ KADROLARA İŞKUR ÜZERİNDEN ALIM YAPILIYOR?

İŞKUR üzerinden yayımlanan ilanlarda, tüm meslek grupları için alımlara rastlamak mümkündür. Tüm meslek gruplarından alımlar gerçekleştiren kamu kurumları ya da özel işletmeler bulunmaktadır. Sistem mühendisi, garson, yazılımcı, kaynakçı, çağrı merkezi personeli, ambar memuru, şoför, aşçı, çırak, teknisyen, istatistikçi, PHP developer, bilgisayar işletmeni, memur, temizlik görevlisi gibi hemen hemen tüm meslek grupları için ilanlar yayımlanmaktadır.

İLANLARA BAŞVURULAR NASIL YAPILIYOR?

İŞKUR ilanlarına başvuru yapmak için, üye profilinizin olması gerekmektedir. İŞKUR üye profili bulunan ziyaretçilerimiz, ilan detaylarına ulaşabilir ve başvuruları gerçekleştirebilirler. İŞKUR resmi web adresi üzerinden online olarak üyelik başvurusu yapılabilir ya da il ve ilçe müdürlüklerine müracaat edilebilir.


Yorumlar