Anasayfa /  Güncel

Irkçılık yaptıkları kişi öyle biri çıktı ki - izle

Irkçılık yaptıkları kişi öyle biri çıktı ki - izle

Abone ol
Abone ol 22 Ekim 2016 07:12

Irkçılık yaptıkları kişi öyle biri çıktı ki!

Kızlarının kemik iliği nakli için hastaneye giden aile dış görünüşünü beğenmeyip yanına oturmadıkları adamın donör olduğunu öğrendi.

İlik bağışı için hastaneye giden aile, hasta kızları için ilik veren kişinin dakikalar önce yanına oturmak istemedikleri göçmen genç olduğunu öğrenince şok oluyor. Hastaneye giden bir aile bekleme salonundaki sandalyelere nasıl oturacaklarını bir türlü karar veremiyor. Çünkü sandalyelerin birinde göçmen adam oturuyor ve aile onun yanına oturmak istemiyor. Hatta bir ara ailenin küçük kızı göçmenin yanına oturuyor ve annesi onu oradan kaldırıyor. Bekleme boyunca aile, adamdan rahatsızlık duyduklarını belli ediyor.

RAHATSIZ OLDUKLARI ADAM KIZLARINA HAYAT VERMİŞ

Doktorun odasından çıkan hemşire hepsini içeri davet ederek, doktorun onları beklediğini söylüyor. Bunun üzerine aile oldukça şaşırıyor ve daha sonra beraber içeri giriyor. Ailenin küçük kızı ameliyattan yeni çıkmıştır. Doktorun aileyi oraya çağırma nedeni ise kızın kontrollerini yaptıktan sonra, kıza kemik iliğini bağışlayan kişi ile tanıştırmaktır. Daha sonra, doktor ayağa kalkarak genç adamın yanına giderek donörün o olduğunu söylüyor. Bunu duyan aile utançlarından gencin yüzüne bile bakamaz.

Irkçılıkla ilgili ders vermek amacıyla çekilmiş bu kısa film,

son dönemde en çok izlenen videolar arasına girdi. Bu video toplumu bilinçlendirmek, ırkın ve dış görünüşün önemli olmadığını, kişilerin sadece bu şekilde yargılanamayacağını ifade etmek için hazırlanmıştı.

Yorumlar