Anasayfa /  Teknoloji

İOS 17 ne zaman çıkacak ve özelliklerinde neler olucak?

Apple'ın iPhone serisinde kullandığı işletim sistemi olan iOS 17'nin çıkış tarihi merakla bekleniyor. Geçtiğimiz ay düzenlenen WWDC 2023 etkinliği, iOS 17'nin yeni özelliklerini tanıtmasıyla heyecan yaratmıştı. Şimdi ise iOS 17 güncellemesi alacak ve alamayacak iPhone modelleri de nihayet belli oldu. İşte iOS 17 ile ilgili dikkat çeken detaylar...

Abone ol
Abone ol 22 Temmuz 2023 15:09

Haziran ayında gerçekleştirilen etkinlikle birlikte Apple, iOS 17 işletim sistemi hakkında tanıtım yapmıştı. Bu yeni işletim sisteminin iPhone modellerine geleceği de netleşti. Ancak, Eylül ayında tanıtılacak iPhone 15 ile birlikte kullanıma sunulması planlanan iOS 17, bazı iPhone modellerine gelmeyecek. iOS 17'nin hangi modellere geleceği ve ne zaman çıkacağı merak edilen detaylar arasında yer alıyor. İşte bilinen tüm detaylar...

Apple, iOS 17 güncellemesini alacak iPhone modellerini düzenlenen etkinlik sonrasında açıkladı. Yapılan duyuruya göre, iOS 17 güncellemesi iPhone X, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus ve diğer eski iPhone modellerine gelmeyecek. Bu modeller için iOS 17 güncellemesi sunulmayacak.

iOS 17'nin çıkış tarihi ise Ağustos ayının başlarında global pazarda dağıtıma çıkması bekleniyor. Bu, yeni işletim sistemi ile gelişmiş özelliklere ve kullanıcı deneyimine kavuşmak isteyen Apple kullanıcıları için heyecan verici bir dönem olacak.

iOS 17'nin tanıtımı, Apple kullanıcılarının büyük bir ilgisini çekmiş ve merak uyandırmıştı. Yeni güncelleme ile birlikte, iPhone kullanıcıları daha gelişmiş işlevselliğe, tasarıma ve performansa sahip olacaklar. Ancak, güncellemenin belirli eski modellere gelmeyeceği bilgisi, kullanıcıların güncelleme yapmadan önce cihazlarına dikkatlice bakmalarını ve uygun modelleri seçmelerini önemli kılıyor.

Sonuç olarak, iOS 17'nin gelmeyeceği eski iPhone modelleri belli olmuş durumda ve iOS 17'nin Ağustos ayı itibariyle global pazarda dağıtıma çıkması planlanıyor. Bu güncelleme ile birlikte iPhone kullanıcıları, yeni ve geliştirilmiş özelliklerle iOS deneyimini en üst düzeye çıkarma şansına sahip olacaklar.

Etiketler İOS 17 apple iphone
Yorumlar