Anasayfa /  Foto Galeri

Instagram fenomeni Çağatay Akman Youtube'da 100 milyona koşuyor

Instagram fenomeni Çağatay Akman Youtube'da 100 milyona koşuyor - Sayfa 1

Youtube'a yüklediği Gece Gölgeni Rahatına Bak adlı parçası ile bir buçuk aylık sürede 92 milyon izlenme rakamına ulaşan Çağatay Akman, televizyon programlarının aranan ismi oldu. Sosyal medyanın getirdiği kitle kısa sürede büyük başarı sağlayan Instagram fenomeni Akman, son olarak 3 Adam adlı programda sahne aldı. Ece Erken yaptığı kısa açıklamalarda Çağatay Akman'ın oldukça tehlikeli biri olduğunu ifade ederken onunla yarış içerisinde olmanın oldukça zevkli olduğunu dile getirdi.

Instagram fenomeni Çağatay Akman Youtube'da 100 milyona koşuyor - Sayfa 2

Instagram'a yüklediği şarkı videoları ile gündem olan Akman son parçası Gece Gölgenin Rahatına Bak ile Youtube'da 100 milyon izlenme rakamına oldukça yaklaştı. 3 Adam'da şarkının çıkış hikayesini anlattı. Programın diğer konukları arasında yer alan Ece Seçkin ise Akman'ın şarkısını ezbere söyleyerek, Eser Yenenler ve İbrahim Büyükak'ı oldukça şaşırttı.

Instagram fenomeni Çağatay Akman Youtube'da 100 milyona koşuyor - Sayfa 3

Genç şarkıcıya övgüler yağdıran Seçkin, Adeyyo şarkısı ile Akman'ın Gece Gölgenin Rahatına Bak parçasının yarış halinde olduğunu dile getirdi.

Instagram fenomeni Çağatay Akman Youtube'da 100 milyona koşuyor - Sayfa 4

Şarkısının 1,5 aylık süre içerisinde yaklaşık 100 milyon izlenmesinin ardından televizyon programlarına konuk olan Akman, İşte Benim Stilim'in yanı sıra 3 Adam'a da konuk oldu.