Anasayfa /  Foto Galeri

İnci Taneleri dizisinin oyuncuları Anadolu Ateşi ile buluştular

Yayınlandığı günden beri reyting rekorları kıran İnci Taneleri dizisinin oyuncuları, dünyanın sayılı dans toplulukları arasında yer alan Anadolu Ateşi’nin Atatürk Kültür Merkezi’ndeki (AKM) gösterisini izledi.

İnci Taneleri dizisinin oyuncuları Anadolu Ateşi ile buluştular - Sayfa 1

İNCİ TANELERİ OYUNCULARI ANADOLU ATEŞİ İLE BULUŞTU

 Yayınlandığı günden beri reyting rekorları kıran İnci Taneleri dizisinin oyuncuları, dünyanın sayılı dans toplulukları arasında yer alan Anadolu Ateşinin Atatürk Kültür Merkezindeki (AKM) gösterisini izledi.  

İnci Taneleri dizisinin oyuncuları Anadolu Ateşi ile buluştular - Sayfa 2

Mustafa Erdoğan’ın Genel Sanat Yönetmenliğini yaptığı, bugüne kadar 109 ülkede 50 milyon seyircinin izlediği Anadolu Ateşi, Kanal D’nin yayınlandığı günden beri büyük ilgi gören dizisi İnci Taneleri’nin oyuncularını ağırladı. 

İnci Taneleri dizisinin oyuncuları Anadolu Ateşi ile buluştular - Sayfa 3

AKM’de gerçekleşen gösteriye, Dilber karakterine hayat veren Hazar Ergüçlü’ye dans dersleri veren ve dizide de müzikholdeki dansçılardan birini canlandıran Elif Erol ile birlikte oyuncular Orkuncan İzan (Zerre), Emrah Aytemur (Zahir), Furkan Rıza Demirel (İzzet) ve Fatih Yücebağ (Berzan) katılım gösterdi. 

İnci Taneleri dizisinin oyuncuları Anadolu Ateşi ile buluştular - Sayfa 4

Dilber’in dansıyla Türkiye’nin gündemine oturan dizinin oyuncuları, gösteriden oldukça etkilendi ve dansçıları ayakta alkışladı. Oyuncular daha sonra Mustafa Erdoğan ile bir araya geldiler.