Anasayfa /  Foto Galeri

İllere göre koronavirüs yoğunluk haritası ! İşte en kritik bölgeler...

Sağlık Bakanlığı her gün Türkiye'deki koronavirüs vakaları ve ölüm sayıları ile ilgili rakamları açıklıyor. Peki hangi ilde ne kadar koronavirüslü var? İşte 17 Nisan Türkiye il il koronavirüs yoğunluk haritası...

İllere göre koronavirüs yoğunluk haritası ! İşte en kritik bölgeler... - Sayfa 1

Koronavirüs Türkiye tablosu son durum ne? Koronavirüs Türkiye illere göre vaka sayısı kaç? soruları tüm vatandaşların gündeminde. Koronavirüs tablosu Sağlık Bakanı Koca tarafından günlük olarak açıklanıyor.  

İllere göre koronavirüs yoğunluk haritası ! İşte en kritik bölgeler... - Sayfa 2

19 Nisan Coronavirüs tablosu Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından resmi Twitter hesabı üzerinden duyuruldu. Bakan Koca "Tedbirlere gösterdiğimiz özen meyvelerini veriyor. Biz günlük test imkanlarını artırırken, sorumlu davranışlarınız da yeni vaka sayılarını azaltacak. Sağlık ordumuza ve sağlık sistemimizin gücüne güvenin. Tedbiri elden bırakmayın." dedi. 

İllere göre koronavirüs yoğunluk haritası ! İşte en kritik bölgeler... - Sayfa 3

Bakan Koca'nın açıkladığı covid19.saglik.gov.tr'deki son koronavirüs tablosuna göre, dün yapılan 35 bin 344 testten 3 bin 977'si pozitif çıktı, 127 hasta da hayatını kaybetti. Toplam hasta sayısı 86 bin 306 oldu. Toplamda 2 bin 17 hasta koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti. Yoğun bakımdaki hasta sayısı bin 922, entübe edilmiş hasta sayısı bin 31 oldu. 11 bin 976 hasta da iyileşti.

İllere göre koronavirüs yoğunluk haritası ! İşte en kritik bölgeler... - Sayfa 4

İşte illere göre koronavirüs yoğunluk haritası ve en kritik bölgeler...

(Not: Harita 17 Nisan'a aittir)