Anasayfa /  Foto Galeri

ilk kez bir dramada! Demet Akbağ dizi setlerine Akrep ile geri dönüyor!

Türk tiyatrosunun, sinema ve dizi dünyasının en önemli isimlerinden birisi de kuşkusuz ki Demet Akbağ... Usta oyuncu 1986 yılında Perihan Abla isimli dizide göründükten sonra, birçok farklı yapımda da değişik rollerle ekranda olmaya devam etti. Yapımını 1441 Productions’ın yapımcılığını İrfan Şahin’in üstlendiği; ihanetin, lanetin, aşkın ve anneliğin savaşını STAR TV ekranına getirecek ‘Akrep’ dizisi, usta oyuncu Demet Akbağ’ın ilk drama dizisi olarak dikkat çekiyor.

ilk kez bir dramada! Demet Akbağ dizi setlerine Akrep ile geri dönüyor! - Sayfa 1

Kariyeri boyunca sahnede, sinema perdesinde ve ekranda birbirinden farklı karakterlere hayat veren Demet Akbağ, ‘Akrep’le seyirciye ters köşe yaparak bu kez dramadaki maharetini televizyonda sergileyecek.

ilk kez bir dramada! Demet Akbağ dizi setlerine Akrep ile geri dönüyor! - Sayfa 2

Erkan Birgören’in senaryosunu yazdığı, Gökçen Usta’nın yönetmenliğini üstlendiği dizide varlıklı ve güçlü Perihan Emgen karakterini canlandıran Demet Akbağ, Evrim Alasya’nın canlandırdığı Ferda karakteri ile kıyasıya bir iktidar savaşına tutuşacak.

ilk kez bir dramada! Demet Akbağ dizi setlerine Akrep ile geri dönüyor! - Sayfa 3

'Perihan Emgen' ailesini korumak için geçmişiyle mücadele ederken, geçmişte de bugün de yaptığı tercihler ile çok tartışılacak, çok konuşulacak.

ilk kez bir dramada! Demet Akbağ dizi setlerine Akrep ile geri dönüyor! - Sayfa 4

Demet Akbağ, en son 2014 yılında bir komedi dizisi ile ekrana gelmişti.