Anasayfa /  Güncel

İlk bölümü ile büyük ses getiren dizide subliminal FETÖ detayı!

Çarpışma dizisinin ilk bölümünde Fetö detayı mı vardı? Oda TV'nin yazarı Nihat Genç açıkladı...

Abone ol
Abone ol 29 Kasım 2018 10:16

Kıvanç Tatlıtuğ gibi büyü hayran kitlelerine sahip oyuncuların başrolünde olduğu 'Çarpışma' dizisi FETÖ mesajı vermekle suçlandı.

Nihat Genç, bugünkü Odatv'deki köşesinde, Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni dizisi 'Çarpışma' ile ilgili şaşırtıcı açıklamalarda bulundu. Genç, yapımı FETÖ'cü olmakla suçladı.

Genç, dizi ile ilgili iddiaları gündeme taşımasının ardından, dizinin tekrar bölümlerinde, subliminal FETÖ mesajlarının kaldırıldığını öne sürdü.

İşte o köşe yazısı:

FETÖ’cü itirafçılar (mahkeme tutanaklarına geçti) FETÖ'nün örgüt içindeki kod isminin “dayı” olduğunu itiraf ettiler, ki Ezel dizisi “dayı”nın dizisiydi, geçen yazılarımızda bu FETÖ’cü diziyi deşifre ettik.

“PLAKAYI VERİYORUM FATSA GİRESUN HATAY”

Yetmedi, aynı yönetmenin bugünlerde Show TV'de yayınlanan Çarpışma dizisinegönderme yaparak, FETÖ’cüler Çarpışma dizisinde FETÖ’cü gizli işaret ve mesajlara usul usul başladılar, demiştik. Ki dizinin son dakikalarında trafik polisi (Fethullah Hoca Efendi'nin baş harflerini kodlayıp) “Plakayı veriyorum Fatsa Giresun Hatay” diye anons yaptığını söylemiştik.

İşte Show TV'de dün akşam yayınlanan Çarpışma adlı dizinin tekrarında bu şifreli anonsu '"kaldırdılar".

NEDEN KALDIRDILAR, İFŞA OLDUKLARI İÇİN.

Yakayı ele verip yakalandıkları yani deşifre oldukları için. Çarpışma dizisini çekenler kuşkuları dağıtmak için daha önceki örneklerden bildiğimiz üzere, dizinin ilerleyen bölümlerinde mutlaka Atatürk'e, Türk Bayrağı'na ağır romantik, ağlamaklı sahneler yerleştireceği açıktır.

Ancak Çarpışma dizisi deşifre olduğu ve artık dizinin "takipte" "gözetim" altına alındığını çok iyi anlayan prodüksiyonun, bu dizi çok tutulsa dahi birkaç bölüm sonra yayından kaldırılacağına artık kesin gözüyle bakabiliriz.


Yorumlar