Anasayfa /  Medya /  Dizi /  Fragman izle

İkimizin Yerine 554.Bölüm Fragmanı İzle | İkimizin Yerine 554.Bölüm İzle

İkimizin Yerine 554.Bölümde neler olcak? İlginç ayrıntıların olduğu İkimizin Yerine 554.Bölüm Fragmanı yayınlandı. KANAL 7 ekranlarında büyük beğeniyle izlenen İkimizin Yerine dizisinin yeni bölümü 14 Mart Cumartesi akşamı saat 16.10 itibariyle sizlerle.

Abone ol
Abone ol 14 Mart 2020 21:23

İkimizin Yerine 554.Bölüm Fragmanı İzle | İkimizin Yerine 554.Bölüm İzle

Başrollerinde Toral Rasputra ve Pratyusha Banerjee gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı İkimizin İkimizin Yerine 554.Bölümde de ekrana kitleyecek

İKİNİZİN YERİNE YENİ BÖLÜM ÖZETİ
Kriş Nandini’yi tehdit eden kişiyi bulmak için dedektif tutar. Kundan ise bu yüzden Nandini’yi tehdit eder. Onlar tartışırken yanlarına gelen Triveni konuşulanları duydu mu?

Kundan Triveni’nin Nandini’ye eziyet etmesi için elinden geleni yapar. Triveni Nandini ile birlikte pazara çıkar. Pazarda takip edildiklerini düşünen Triveni Nandini’yi uyarır. Eve geldiklerinde ise Kriş’in Nandini’yi tehdit eden kişiyi bulması için dedektif tuttuğu ve onları izlettiği ortaya çıkar. Kriş, Nandini’yi tehdit eden kişinin eski kocası olduğunu anlar. Oyunlarının ortaya çıkmasından korkan Kundan Nandini’yi dedektif yüzünden tehdit eder. Nandini ise ondan korkmak yerine meydan okumayı seçer. Nandini ve Kundan tartışırken bir anda Triveni belirir. Triveni Kundan’ın gerçekte kim olduğunu anlayacak mı?

İKİMİZİN YERİNE SON BÖLÜM İZLE

İkimizin Yerine 553.Bölüm Fragmanı İzle | İkimizin Yerine 553.Bölüm İzle

Başrollerinde Toral Rasputra ve Pratyusha Banerjee gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı İkimizin Yerine 553.Bölümde de ekrana kitleyecek

İKİMİZİN YERİNE YENİ BÖLÜM ÖZETİ
Triveni Nandini’ye hayatı dar eder. Kriş ise teyzesi ve karısı arasında seçim yapmak zorunda kalır.

Kriş’in teyzesi Nandini’ye çok zor anlar yaşatır. Karısının üzüldüğünü gören Kriş onu korumak istese de başarılı olamaz. Teyzesi Triveni, Nandini’nin uğursuz olduğunu söyleyince Nandini çok üzülür. Yamuna ise kızı için çok endişelenir ve Kriş’ten bir çare bulmasını ister. Nandini Triveni’nin uygulamak istediği batıl inançlara karşı çıkar. Kriş karısına hak verse de teyzesine karşı koyamadığı için arada kalır. Kriş Nandini’yi mi yoksa teyzesini mi tercih edecek?

İKİMİZİN YERİNE SON BÖLÜM İZLE

İkimizin Yerine 552.Bölüm Fragmanı İzle | İkimizin Yerine 552.Bölüm İzle

Başrollerinde Toral Rasputra ve Pratyusha Banerjee gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı İkimizin Yerine 552.Bölümde de ekrana kitleyecek

YENİ BÖLÜM ÖZETİ
Shivam durumu kritik bir şekilde hastaneye kaldırılır. Nandini ise onu kurtarmak için çabalar. Shivam’ın hayatı kurtulacak mı?

Shivam büyük bir kaza geçirip hastaneye kaldırılır. Nandini Şankar olarak tanıdığı öz kardeşi Shivam’ı tedavi etmeye çalışır. Shivam Nandini’ye kardeş olduklarını söylemek ister fakat başarılı olamaz. Olanları uzaktan izleyen Kundan, Shivam’ın konuşmasını engellemek ister. Nandini evde tören yaparken bir anda hastaneden telefon gelir. Nandini hastasının durumunun kötü olduğunu duyunca hemen kalkar fakat evdekiler töreni böldüğü için ona kızar. Nandini zamanında yetişip Shivam’ı kurtarabilecek mi?

İKİMİZİN YERİNE SON BÖLÜM İZLE

İkimizin Yerine 551.Bölüm Fragmanı İzle | İkimizin Yerine 551.Bölüm İzle

Başrollerinde Toral Rasputra ve Pratyusha Banerjee gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı İkimizin Yerine 551.Bölümde de ekrana kitleyecek

İKİMİZİN YERİNE YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Nandini ve Kriş evlenir. Kendisini Kriş’in abisi Abhiram olarak tanıtan Kundan Nandini’den intikam almak için harekete geçer. Nandini içine düştüğü tuzağı anlayacak mı?

Nandini Amit’ten ayrılıp Kriş’le evlenir. Kundan Kriş’in Nandini’ye aşık olduğunu anlayınca çok sinirlenir. Dr. Amit eski karısından kurtulmaya çalışır fakat başarılı olamaz. Nandini düğünden sonra adetleri yerine getirmek için Kundan’la birlikte ailesinin evine gelir fakat üvey anneannesi onun kalbini kırar. Kriş’in abisi zannettiği Kundan’ın kendisine yakın davranmasından rahatsız olan Nandini çok gerilir. Nandini içine düştüğü tuzağı fark edecek mi?

İKİMİZİN YERİNE SON BÖLÜM İZLE

iOS uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.

Android uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.

 

Yorumlar