Anasayfa /  Foto Galeri

İçişleri o soruları tek tek yanıtladı! Koronavirüs yasakları için 10 soru 10 cevap

İçişleri Bakanlığı, koronavirüs önlemleri nedeniyle getirilen yeni kısıtlamalarla ilgili kılavuz yayımladı. Kılavuzda yeni kısıtlamalarla ilgili vatandaşların merak ettiği soruların yanıtlarına yer verildi.

İçişleri o soruları tek tek yanıtladı! Koronavirüs yasakları için 10 soru 10 cevap - Sayfa 1

İçişleri Bakanlığı, yeni koronavirüs tedbirlerine ilişkin kılavuz yayımladı. Kılavuzda merak edilen sorular yanıtlandı. İşte İçişleri Bakanlığı'nın kılavuzunda yer alan 10 soru ve yanıtları...

İçişleri o soruları tek tek yanıtladı! Koronavirüs yasakları için 10 soru 10 cevap - Sayfa 2

Bünyesinde yüzme havuzu, hamam, spa, sauna, masaj salonu, sinema ve lunapark gibi yerleri bulunduran tesislerde bu bölümlerin faaliyetleri durdurulacak mı?

İçişleri o soruları tek tek yanıtladı! Koronavirüs yasakları için 10 soru 10 cevap - Sayfa 3

30.11.2020 tarih ve 20077 sayılı Genelgemizin 2. maddesine göre; yeni bir karar alınıncaya kadar yüzme havuzu, hamam, sauna, masaj salonu ve lunaparkların faaliyetleri durdurulmuştur.Bu çerçevede ana faaliyet alanına herhangi bir kısıtlama getirilmeyen tesisler/işletmeler içerisinde bulunan yüzme havuzu, hamam, spa, sauna, masaj salonu, cep sineması ve lunaparkların da yeni bir karar alınıncaya kadar kapalı olması/hizmet vermemesi gerekmektedir.

İçişleri o soruları tek tek yanıtladı! Koronavirüs yasakları için 10 soru 10 cevap - Sayfa 4

Tatlıcılar/Pastaneler sokağa çıkma kısıtlaması uygulanan gün ve saatlerde nasıl faaliyet göstereceklerdir?