Anasayfa /  Güncel

İbrahim Tatlıses'in ölümden döndüğü kazada şoke eden gelişme! Şoförün kanında...

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses dün Bodrum Yalıkavak civarında feci bir kaza geçirmişti. Kazayla ilgili şoke eden bir gelişme yaşandı. Tatlıses'in aracına çarpan kamyonet sürücüsünün kanında alkol çıktı. İşte haberin detayları...

Abone ol
Abone ol 26 Ağustos 2022 09:50

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses dün Bodrum Yalıkavak civarında feci bir kaza geçirmişti. Kazayla ilgili şoke eden bir gelişme yaşandı. Tatlıses'in aracına çarpan kamyonet sürücüsünün kanında alkol çıktı. İşte haberin detayları...

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'in de arasında bulunduğu 3 aracın karıştığı kazanın detayları ortaya çıktı.

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses dün Bodrum'da sabah saatlerinde bir trafik kazası geçirmişti.

Sabah gazetesinde yer alan habere göre Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından kazayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında güvenlik güçlerince yapılan ilk incelemelerin sonuçlarına ulaşıldı

 

Edinilen bilgilere göre, kaza mahallinde ve Tatlıses'in aracına çarpan kamyonette arama yapıldı. Herhangi bir suç unsuruna rastlanmadı. Gültekin G.'nin (34) kullanımındaki iki adet cep telefonunda yapılan ön incelemede de herhangi bir suç unsuruna rastlanılamadı. Şüpheli Gültekin G.'nin ifadesine de başvuruldu. İfadesinde, 12 yıl önce Konya'dan Bodrum'a geldiğini, babasına ait hurdacıda şoför olarak çalıştığını, kaza günü Ortakent bölgesine iş için gittiği sırada zeminin ıslak olması ve fren yapması sebebiyle arabasının kaydığını, olayda herhangi bir kusurunun olmadığını söyledi.

KAN ÖRNEĞİ ALINMIŞTI, ALKOL ÇIKTI

Gültekin G.'nin kan örneği de alındı. Yapılan incelemelerde Gültekin G.'nin kanında alkole rastlandı. 0.10 etonol tespit edilen Gültekin G.'nin kaza saati ile kan örneği alma saati göz önünde bulundurularak yasal sınırın altında olduğu değerlendirmesi yapıldı.

AYAK TARAK KEMİKLERİNDE KIRIK OLUŞTU

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Ekipler Tatlıses'in sıkıştığı minibüsü halatlara bağlayarak vinç yardımıyla yola çıkardı.

Daha sonra Tatlıses, sağlık ekiplerince hastaneye götürülmek üzere ambulansa taşındı. Tatlıses ile minibüste bulunan diğer yaralı da araçtan çıkarılarak hastaneye götürüldü. Tatlıses'in tedavi gördüğü hastane Başhekimi Prof. Dr. Nadir Şener, yaptığı yazılı açıklamada, sanatçının genel sağlık durumunun iyi olduğunu ve hastaneye getirildiğinde bilincinin açık olduğunu bildirdi.

SOLUĞU SAHNEDE ALDI

Ünlü sanatçı dün akşam saatlerinde hastaneden taburcu edilirken, ambulansla Yalıkavak'taki sahne alacağı restorana gitti. Tatlıses, 'Bugün başımızdan bir kaza geçti, Cenabıhak meleklerini gönderdi, arabamız dereye yuvarlanıyordu. Hiç bir zaman ayağımı size karşı uzatmadım, 'doktorum böyle olacak' dedi. 'Ben seyircime ayaklarımı uzatmamam' dedim, affedin. Bugün başımızdan kötü bir kaza geçti.

Yorumlar