Anasayfa /  Foto Galeri

İbo show'da olay yaratan görüntü! Ali Sunal'dan oryantal Didem paylaşımı!

Star TV'de yayınlanan 'İbo Show' programının 30 Ocak Cumartesi günü yayınlanan bölümüne konuk olan Ali Sunal, oryantal Didem Kınalı dans ederken, diğer konuklardan Bülent Serttaş gibi gözlerini ondan kaçırdığı iddiasıyla çok konuşuldu. Ünlü oyuncu, sosyal medyada gündem olan konuyla ilgili sessizliğini bozdu.

İbo show'da olay yaratan görüntü! Ali Sunal'dan oryantal Didem paylaşımı! - Sayfa 1

Dokuz yıl aradan sonra ekranlara dönen 'İbo Show'un 11'inci bölümüne usta sanatçı Muazzez Ersoy, şarkıcı Bülent Serttaş, ünlü oyuncular Ali Sunal ve Doğa Rutkay ile oryantal Didem Kınalı konuk oldu.

İbo show'da olay yaratan görüntü! Ali Sunal'dan oryantal Didem paylaşımı! - Sayfa 2

Konuklardan Bülent Serttaş'ın, oryantal Didem Kınalı dans ederken, gözlerini sürekli başka yöne çevirmesi çok konuşuldu. Hal böyle olunca sosyal medya kullanıcıları, tweetleri ardı ardına attı.

İbo show'da olay yaratan görüntü! Ali Sunal'dan oryantal Didem paylaşımı! - Sayfa 3

Sosyal medyada tartışma konusu olan görüntülerin ardından Didem Kınalı, '2. Sayfa'ya çarpıcı açıklamalarda bulundu ve olayın iç yüzünü anlattı.

İbo show'da olay yaratan görüntü! Ali Sunal'dan oryantal Didem paylaşımı! - Sayfa 4

"BÜYÜK SAYGISIZLIK"
"Çekimlerde işimi yaparken durumu fark etmedim. Gündeme gelince hareketlerini gördüm. Olayın iç yüzü şu: Bir süre önce birlikte sahne aldığımız bir gecede bana saygısızlık yapmıştı. Bundan dolayı olduğunu düşünüyorum. Mesleğimi ülkemde ve dünyada en iyi şekilde icra eden bir dansçıyım. Bilinçli şekilde yaptığı çok açık ve net. Büyük bir saygısızlık. Yakıştıramadım!"