Anasayfa /  Foto Galeri

İbo Show'da duygulandıran Kemal Sunal anısı

İbrahim Tatlıses, silahlı saldırıya uğradıktan sonra uzun bir tedavi sürecinin ardından 'İbo Show' ile sahnelere geri döndü. Ünlü türkücü, bu hafta da birbirinden renkli isimleri programında ağırlayacak. Programın yeni bölüm fragmanındaki diyaloglar dikkat çekiyor.

İbo Show'da duygulandıran Kemal Sunal anısı - Sayfa 1

Star TV'de İbrahim Tatlıses'in sunumuyla ekranlara gelen 'İbo Show'un 11'inci bölümüne; usta sanatçı Muazzez Ersoy, şarkıcı Bülent Serttaş, ünlü oyuncular Ali Sunal ve Doğa Rutkay ile oryantal Didem Kınalı konuk oluyor.

İbo Show'da duygulandıran Kemal Sunal anısı - Sayfa 2

"NEDEN BELLİ ETMEDİN?"

Muazzez Ersoy'dan "İbrahim Bey'in hayranı olmayan var mı?" övgüsünü duyan İbo, "Sen de hayran mıydın?" sorusunu yöneltiyor. "Evet" yanıtını alan Tatlıses, "Neden hiç belli etmedin?" sözleriyle herkesi kahkahaya boğuyor.

İbo Show'da duygulandıran Kemal Sunal anısı - Sayfa 3

"BABAYA SELAM SÖYLE"

Programın bir diğer konuğu da usta tiyatrocu Rutkay Aziz'in (73) kızı Doğa Rutkay. Sempatik oyuncu, "Arada ben size hikayemi anlattım, Benim için çok özel bir şarkı" ifadelerini kullanıyor.

İbo Show'da duygulandıran Kemal Sunal anısı - Sayfa 4

Doğa Rutkay'ın açıklamaları sonrası Tatlıses, "Sen de babaya selam söyle benden" diyor. Bunun üzerine Ali Sunal'dan, "Biz kalkalım mı abi, selamını aldık" esprisi geliyor.