Anasayfa /  Güncel /  Gündem

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan 2 bakana sürpriz ziyaret!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu’nu ziyaret etti.

Abone ol
Abone ol 17 Ağustos 2023 03:28

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, bugün Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu’nu ziyaret etti. Ekrem İmamoğlu, bakanları ziyaretinde İstanbul’u ilgilendiren konular hakkında bilgi paylaşımında bulundu.

İmamoğlu ziyaretlere ilişkin olarak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

“Bugün Hazine ve Maliye Bakanı Sayın Mehmet Şimşek ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Sayın Abdülkadir Uraloğlu’nu ziyaret ettim. Bakanlarımızla İstanbul’u ilgilendiren konularda bilgi paylaşımı yaptık. Nazik ev sahiplikleri için kendilerine teşekkür ederim.”

EKREM İMAMAOĞLU BAKAN ÖZHASEKİ’Yİ DE ZİYARET ETMİŞTİ

Öte yandan Ekrem İmamoğlu, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’yi 12 Temmuz’da ziyaret etmiş, bu ziyarete ilişkin olarak yaptığı paylaşımda, “Bugün Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Mehmet Özhaseki’yi ziyaret ederek İstanbul’un deprem başta olmak üzere planlama, kentsel dönüşüm, müsilaj ve çevre sorunlarıyla ilgili verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Hayati konularda sıkı bir işbirliğine hazırız” ifadelerine yer vermişti.

 

Yorumlar