Anasayfa /  Foto Galeri

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu: Cemevlerimize hizmet etmek bizim sizlere olan borcumuzdur

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli ve Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık ile birlikte Firuzköy Cemevi’nde Alevi vatandaşların Muharrem matemi lokmasına ortak oldu.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu: Cemevlerimize hizmet etmek bizim sizlere olan borcumuzdur - Sayfa 1

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu: Cemevlerimize hizmet etmek bizim sizlere olan borcumuzdur

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu: Cemevlerimize hizmet etmek bizim sizlere olan borcumuzdur - Sayfa 3

İMAMOĞLU: CEMEVLERİNE HİZMET ETMEK SİZLERE OLAN BORCUMUZ

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli ve Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık ile birlikte Firuzköy Cemevi’nde Alevi vatandaşların Muharrem matemi lokmasına ortak oldu. İmamoğlu, “Cemevlerimiz, bu milletin yüzyıllar boyu ibadet ettiği ibadethanemizdir. Cemevlerimize hizmet etmek de bir kamu yöneticisi olarak bizim sizlere olan borcumuzdur” dedi. Aşure Günü’nün önemine dikkat çeken İmamoğlu, “Aşure, bizim bolluğumuzun, bereketimizin, birlik, beraberliğimizin simgesidir. Diliyor ve istiyorum ki; özellikle burada sevgi dolu gözleriyle bize bakan o güzel çocuklarımıza, kızlarımıza, oğullarımıza; onlara yakışan işler yapalım. Boynumuz hiçbir zaman aşağı eğilmesin, dik dursun. Onlara alnı açık, başı dik, güzel hizmetler sunalım” diye konuştu. 

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu: Cemevlerimize hizmet etmek bizim sizlere olan borcumuzdur - Sayfa 4

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli ve Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, Muharrem orucunun 11’nci gününde, Firuzköy Cemevi’nde Alevi vatandaşlarla bir araya geldi. Muharrem matemi lokması, dede Satılmış Çakmak’ın verdiği duayla dağıtıldı. Dua öncesinde, İmamoğlu ve Hançerli birer konuşma yaptı. Üniversite yaşamının Firuzköy’de geçtiğini hatırlatan İmamoğlu, bölgeyi yakından tanıdığını belirtti. İstanbul’un her köşesine özenli hizmetler sunma gayretinde olduklarını vurgulayan İmamoğlu, “Elbette bu bölgeye dönük hassasiyetimiz ya da geçmişten bugüne gelen ilgimiz yüksektir. Bugün burada başarılı çalışmalarıyla hem Avcılar belediye Başkanımız Turan Hançerli'yi hem de Beylikdüzü Belediye Başkanımız Mehmet Murat Çalık'ı tebrik ediyorum. Sizlere layık olacağız. Daha çok çalışacağız. İnşallah daha güzel işler yapacağız” dedi.