Anasayfa /  Foto Galeri

Holistik Astrologdan astroloji tutkunları için 2024 yılı burçlara göre seyahat rehberi

2024’e girmemize sayılı günler kala, Seyahat Sitesi ENUYGUN, astroloji tutkunu seyahat severler için Holistik Astrolog Duygu Demir ile burçlara özel bir seyahat rehberi hazırladı. Bu yıl burcunuzu seyahat anlamında nelerin beklediğini keşfedin.

Holistik Astrologdan astroloji tutkunları için 2024 yılı burçlara göre seyahat rehberi - Sayfa 1

Seyahat Sitesi ENUYGUN, bu yıl da astroloji tutkunu seyahat severleri unutmadı ve Holistik Astrolog Duygu Demir ile 2024’te burçları seyahat anlamında neyin beklediğini anlatan detaylı bir rehber hazırladı. 

Holistik Astrologdan astroloji tutkunları için 2024 yılı burçlara göre seyahat rehberi - Sayfa 2

Rehbere göre bu yıl, arkadaşlarla çıkılan seyahatler, dinamik lokasyonlar ve sadelik tercih edilecek. Almanya, Yunanistan, İtalya, İspanya ve Japonya bu yılın öne çıkan ülkeleri olurken 2024 yılının seyahat açısından en şanslı burcu ise Koç burcu olacak.

Holistik Astrologdan astroloji tutkunları için 2024 yılı burçlara göre seyahat rehberi - Sayfa 3

Hareketli bir yaz geliyor

Mayıs sonuna kadar tüm burçların konfor, rahat ve lüksü tercih edeceğini, tatil planları yapılırken de rahatlığın ön plana çıkacağını söyleyen Holistik Astrolog Duygu Demir’e göre yılın ilk aylarında dinlenmek amaçlı sakin tatil planları popüler olacak. 26 Mayıs sonrasında ise turizm sektörünün canlandığı ve seyahatlerde dinamizmin ön planda olduğu bir döneme giriş yapılacak. 

Holistik Astrologdan astroloji tutkunları için 2024 yılı burçlara göre seyahat rehberi - Sayfa 4

ENUYGUN’un hazırladığı rehberde Duygu Demir’in bu noktadaki yorumları şöyle: “26 Mayıs sonrası daha hızlı, dinamik, hareketli bir gökyüzü olacak. Yaz ve sonbahar dönemlerinde kısa kaçamaklar, kara yoluyla ulaşılabilecek destinasyonlara yapılacak birkaç günlük rotalar ön plana çıkacak. 23 Temmuz’dan sonra ise Ağustos boyunca turizm sektörünü güçlü bir dönem bekliyor. Özellikle Koç ve İkizler burçları bu yıl bol bol seyahat edecek.’’