Anasayfa /  Foto Galeri

Hırsızlık için girdiği evde gördüğü iğrenç fotoğraflar hayatını değiştirdi

ABD’de aynı suçtan birden fazla kez yakalanan bir hırsızın çaldığı kasadan çıkanlar, yakalanması imkansız bir başka suçlunun hapse girmesini sağladı.

Hırsızlık için girdiği evde gördüğü iğrenç fotoğraflar hayatını değiştirdi - Sayfa 1

Matthew Hahn, ABD'de uyuşturucu kullanmaya ergenlik yaşlarında esrarla başladı. Sonra sentetik uyuşturucularla devam etti. Liseyi bıraktı ve uyuşturucuya para bulmak için hırsızlık yapmaya başladı. Beş yıl hapis yattı, 2011'de çıktı.

Hırsızlık için girdiği evde gördüğü iğrenç fotoğraflar hayatını değiştirdi - Sayfa 2

İki ağır suçtan hüküm giymişti. ABD'de California eyaleti yasalarına göre üçüncüsünde ömür boyu hapis cezasıyla karşı karşıya kalacaktı. (Ülkede birçok eyalette geçerli olan "üç vuruş" yasasına göre ağır suçlardan iki kez hüküm giyenlere üçüncüsünde müebbet hapisten daha az ceza verilemiyor)

Hırsızlık için girdiği evde gördüğü iğrenç fotoğraflar hayatını değiştirdi - Sayfa 3

Hahn, "Birkaç yıl iyi gittim. İyi bir işim vardı. Okula gidiyordum. Üniversiteye gidecektim. Ama bir trajedi yaşadıktan sonra tekrar boşluğa düştüm ve başa döndüm" diyor. En yakın arkadaşı intihar etmişti. Hahn bunun üzerine tekrar uyuşturucuya ve hırsızlığa başladığını söylüyor.

Hırsızlık için girdiği evde gördüğü iğrenç fotoğraflar hayatını değiştirdi - Sayfa 4

ÇELİK KASADAN KULLANILMIŞ BEBEK BEZLERİ ÇIKTI 
2005'te Los Gatos'da bir gece, evine küçük bir çelik kasa getirdi. Kasanın içinden çıkan ilk şey kullanılmış bebek bezleri oldu. Hahn, "Gerçeküstü bir şeydi. Kasadan başka şeyler de çıktı. Bir silahla fotoğraflar da vardı. Bunların sahibiyle ilgili belgeler de vardı. Bir de dijital kamera kartı buldum. Kartı bilgisayara taktım. Gördüklerime inanamadım. Fotoğraflarda, kasanın sahibi bir çocuğa cinsel tacizde bulunuyordu" diyor.