Anasayfa /  Foto Galeri

Hepsiburada’da Efsane 11 İndirimleri Başladı

Hepsiburada’da Efsane Kasım“Marka Günleri”nin ardından Efsane 11 indirimleriyle devam ediyor. İhtiyaçlarını uygun fiyatlarla ve ödeme koşullarıyla almak isteyenlere “Şimdi al, Şubat’ta öde” ve “Hepsiburada Limiti” ile kredi kartı limitini kullanmadan alışveriş yapma imkanı da sunan Hepsiburada, 6 – 12 Kasım tarihleri arasında yaptığı Efsane 11 indirimleri kapsamında her gün yüzlerce markada ve milyonlarca üründe fırsatlarla dolu kampanyaları kullanıcılarına sunuyor.

Hepsiburada’da Efsane 11 İndirimleri Başladı - Sayfa 1

Hepsiburada’da Efsane 11 İndirimleri Başladı

Hepsiburada’da Efsane 11 İndirimleri Başladı - Sayfa 2

Hepsiburada’da Efsane Kasım“Marka Günleri”nin ardından Efsane 11 indirimleriyle devam ediyor. İhtiyaçlarını uygun fiyatlarla ve ödeme koşullarıyla almak isteyenlere “Şimdi al, Şubat’ta öde” ve “Hepsiburada Limiti” ile kredi kartı limitini kullanmadan alışveriş yapma imkanı da sunan Hepsiburada, 6 – 12 Kasım tarihleri arasında yaptığı Efsane 11 indirimleri  kapsamında her gün yüzlerce markada ve milyonlarca üründe fırsatlarla dolu kampanyaları kullanıcılarına sunuyor.

Hepsiburada’da Efsane 11 İndirimleri Başladı - Sayfa 3

Efsane 11.11 indirimleri kapsamında Estee Lauder, Clinique, Bobbi Brown, L’Oréal, U.S.Polo, DeFacto, Koton, Penti, Madame Coco, Philips, Tefal, Zwilling, Karaca, iPhone, Honor, Huawei, Cybex gibi birçok markada büyük indirimler kullanıcılara sunuluyor.

Hepsiburada’da Efsane 11 İndirimleri Başladı - Sayfa 4

 Efsane Kasım’a özel Araba Satışı 11.11’de Hepsiburada’da

 Efsane Kasım’a özel alışılagelmişin dışında araba, arsa, tiny house gibi ürünleri de satışa açan Hepsiburada, bu yıl Efsane Kasım’a Kia’nın Stonic, Sportage, Niro ve Ceed modelleriyle damgasını vuruyor. Hepsiburada, Kia’nın dört modelini 11 Kasım’da saat 11.00’de Hepsiburada müşterilerine özel fiyat ve fırsatlarla sunacak.