Anasayfa /  Foto Galeri

Hayırlı Cumalar! 7 Mayıs 2021 En güzel resimli cuma mesajları, anlamlı cuma mesajları

Hayırlı cumalar... Bir Cuma namazı heyecanı daha başladı. Cuma mesajları ve sözleri ile tüm dostlarınıza Cuma dileklerinizi iletin. Birbirinden güzel ve anlamlı cuma mesajları ve cuma sözlerini sizler için derledik. İşte gerek kısa mesaj yoluyla gerekse sosyal medya uygulamalarıyla sevdiklerinizle paylaşabileceğiniz birbirinden anlamlı Cuma mesajları...

Hayırlı Cumalar! 7 Mayıs 2021 En güzel resimli cuma mesajları, anlamlı cuma mesajları - Sayfa 1

Cuma mesajları 7 Mayıs 2021 cuma gününün gelmesi ile bir cuma gününe daha kavuşmanın sevincini yaşayanların dualarına aracı olmaya başladı. Her hafta adeta gelenek haline gelen anlamlı, dualı, ayetli, cuma mesajları Kadir Gecesi'nden önce manevi duyguları yoğun hissedenlerin paylaşımlarını taçlandıracak. Bereket ve mağfiret ayı ramazan ayında, kardeşlik ve sevgi ikliminin dört bir yana yayıldığı cuma gününün gelmesi ile 'Hayırlı Cumalar' temennileri Whatsapp, SMS ve Facebook'tan paylaşılacak. Yine, kısa, uzun, yeni ve farklı cuma mesajları alternatiflerinden en fazla resimli cuma mesajları tercih edilecek. İşte, 7 Mayıs hadisli ve en güzel mesajları ve cuma sözlerinden derlemeler.

Hayırlı Cumalar! 7 Mayıs 2021 En güzel resimli cuma mesajları, anlamlı cuma mesajları - Sayfa 2

Cumanız mübarek olsun. Gününüz maddi ve manevi anlamda aydınlık, gönlünüz hoş olsun. Sizi kedere, üzüntüye sevk edecek ne kadar olumsuzluklar varsa sizden her daim uzak olsun. Allah sonumuzu hayretsin. Kurtuluşa erenlerden eylesin.

Hayırlı Cumalar! 7 Mayıs 2021 En güzel resimli cuma mesajları, anlamlı cuma mesajları - Sayfa 3

Gönlümüzden geçenler ömrümüze yazılsın. Herkese içindeki iyilik kadar iyi bir hayat dilerim.

Hayırlı Cumalar! 7 Mayıs 2021 En güzel resimli cuma mesajları, anlamlı cuma mesajları - Sayfa 4

Cennet bahçelerinin gülleri yüzünüze, bülbüllerin nameleri dilinize, Allah'ın sevgisi gönlünüze ve bu güzel günün bereketi üzerinize olsun.