Anasayfa /  Foto Galeri

Hayatını kaybeden Hüner Çoşkuner'in ilginç vasiyeti ortaya çıktı! Hiç evlendi mi, çocuğu var mı?

Hayatını kaybeden Hüner Çoşkuner'in ilginç vasiyeti ortaya çıktı! Kanser tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybeden sanat müziğinin güçlü sesi Hüner Coşkuner'in vasiyeti ortaya çıktı. 2013 yılında katıldığı bir programda ünlü sanatçı, küpelerini çok sevdiğini ve onlarla gömülmek istediğini söylemişti. Peki ölümü ile sevenlerini yasa boğan Hüner Çoşkuner kimdir, hiç evlendi mi, çocuğu var mı? Hüner Çoşkuner'in 17 yıl birlikte yasadığı sevgilisi kimdir?

Hayatını kaybeden Hüner Çoşkuner'in ilginç vasiyeti ortaya çıktı! Hiç evlendi mi, çocuğu var mı? - Sayfa 1

Hayatını kaybeden Hüner Çoşkuner'in ilginç vasiyeti ortaya çıktı!

Kanser tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybeden sanat müziğinin güçlü sesi Hüner Coşkuner'in vasiyeti ortaya çıktı. 2013 yılında katıldığı bir programda ünlü sanatçı, küpelerini çok sevdiğini ve onlarla gömülmek istediğini söylemişti. Peki ölümü ile sevenlerini yasa boğan Hüner Çoşkuner kimdir, hiç evlendi mi, çocuğu var mı? Hüner Çoşkuner'in 17 yıl birlikte yasadığı sevgilisi kimdir?

Hayatını kaybeden Hüner Çoşkuner'in ilginç vasiyeti ortaya çıktı! Hiç evlendi mi, çocuğu var mı? - Sayfa 2

Yakalandığı kemik iliği kanseri nedeniyle bir süredir tedavi gören sanatçı 58 yaşındaki Hüner Coşkuner, hayatını kaybetti.

Hayatını kaybeden Hüner Çoşkuner'in ilginç vasiyeti ortaya çıktı! Hiç evlendi mi, çocuğu var mı? - Sayfa 3

Tedavi gördüğü hastaneden yoğum bakıma alındığı açıklaması yapılan Hüner Coşkuner'in saat 22.00 sıralarında hayatını kaybettiği öğrenildi.

Hayatını kaybeden Hüner Çoşkuner'in ilginç vasiyeti ortaya çıktı! Hiç evlendi mi, çocuğu var mı? - Sayfa 4

Kemik iliği kanserinden tedavi gördüğü hastanede nefes darlığı sebebiyle hayatını kaybeden sanat müziğinin güçlü seslerinden Hüner Coşkuner'in, ölümünden önce katıldığı bir televizyon programında vasiyeti ortaya çıktı.