Anasayfa /  Foto Galeri

Hanımağa lakaplı Güniz Akkuş eski sevgilisinin çıplak görüntülerini paylaştı!

‘Hanım Ağa’ lakaplı Güniz Akkuş, sosyal medya hesapları üzerinden eski sevgilisine ait çıplak videoları yayınladı. Eski sevgili ‘Özel hayatımı ifşa etti’ diyerek yargıya başvurdu. Çeşitli suçlardan cezaevince bulunan Güniz Akkuş hakkında 5 yıla kadar hapis istemiyle yeni dava açıldı.

Hanımağa lakaplı Güniz Akkuş eski sevgilisinin çıplak görüntülerini paylaştı! - Sayfa 1

Sedat Peker'le polemiğe girip onu ölümle tehdit etmesiyle gündeme gelen 'Hanım Ağa' lakaplı Güniz Akkuş, birçok suçtan tutuklanarak cezaevine konulmuştu. Kendisinden 19 yaş küçük sevgilisinden ayrılmak istediği için tehdit ve psikolojik baskıya maruz kaldığını ileri süren 'Hanım Ağa', evinin etrafında dolaşarak sosyal medya paylaşımlarıyla huzurunu bozan eski sevgilisini savcılığa ihbar etmişti.

Hanımağa lakaplı Güniz Akkuş eski sevgilisinin çıplak görüntülerini paylaştı! - Sayfa 2

Bu kez Fırat Ş., savcılığa başvurarak Güniz Akkuş'un özel ve çıplak görüntülerini sosyal medya üzerinden ifşa ettiği gerekçesiyle suç duyurusunda bulundu.

Hanımağa lakaplı Güniz Akkuş eski sevgilisinin çıplak görüntülerini paylaştı! - Sayfa 3

Anneannemden hacca gitme bahanesiyle para aldı

Fırat Ş., tarafından savcılığa sunulan şikayet dilekçesinde Güniz Akkuş'un gönül bağı kurarak ailesi ve kendisinden faydalandığını anlattı. Madde ve manevi olarak kendisinin kullanıldığını belirtti.

Hanımağa lakaplı Güniz Akkuş eski sevgilisinin çıplak görüntülerini paylaştı! - Sayfa 4

Fırat Ş., daha sonra Güniz Akkuş'un sosyal medya hesaplarından hakkında şoförü olduğu iddialarını yaydığını anneannesinden hacca gideceği iddiasıyla paralar aldığını belirtti.