Anasayfa /  Güncel

Hangi illerde okullar tatil edildi 10 Ocak Kar tatili son dakika haber - Valilik son dakika

Hangi illerde okullar tatil edildi 10 Ocak Kar tatili son dakika haber - Valilik son dakika. Hemen hemen her öğrenci için önemli haberlerden olan kar tatili haberi son dakika bilgileri haberimizde. Ankara başta olmak üzere bir çok ilde kar tatili için arama yapılıyor. Peki hangi illerde kar tatili var? Kar tatili olan iller son dakika haberleri burada. İşte Hangi illerde okullar tatil edildi 10 Ocak Kar tatili son dakika haber - Valilik son dakika bilgileri için sayfayı sürekli olarak yenileyin.

Abone ol
Abone ol 09 Aralık 2019 14:23

Hangi illerde okullar tatil edildi 10 Ocak Kar tatili son dakika haber - Valilik son dakika. Hemen hemen her öğrenci için önemli haberlerden olan kar tatili haberi son dakika bilgileri haberimizde. Ankara başta olmak üzere bir çok ilde kar tatili için arama yapılıyor. Peki hangi illerde kar tatili var? Kar tatili olan iller son dakika haberleri burada.

 

İşte Hangi illerde okullar tatil edildi 10 Ocak Kar tatili son dakika haber - Valilik son dakika bilgileri için sayfayı sürekli olarak yenileyin.



SON DAKİKA KAR TATİLİ OLAN İLLER İÇİN TIKLAYINIZ

Yurtta kar yağışı başladı. Başta öğrenciler olmak üzere herkes kar tatili için arama yapıyor. Kar tatili olan illeri haberimizde il il vereceğiz. Valiliklerden yapılan son dakika kar tatili haberi için tıklayınız. 

Kar yağışlarının başlamasıyla birlikte öğrencilerin gözü kar tatili açıklamalarına çevrildi. Yılın ilk kar tatili haberi Kahramanmaraş’tan geldi. Kahramanmaraş Kaymakamlığı’ndan yapılan açıklamaya göre 10 Aralık Salı günü olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime ara verildi. Olumsuz hava koşullarının ülkemizdeki diğer illerde de devam etmesi öğrencileri heyecanlandırmaya devam ediyor…

 

 

 

HANGİ İLLERDE OKULLAR TATİL?

Şu an için sadece Kahramanmaraş’ın iki ilçesinde eğitime ara verildi. Güncel kar tatili açıklamaları yayınlandıkça haberimiz içerisine eklenecektir.

Meteoroloji'den son dakika kar yağışı uyarısı! Meteoroloji'nin verilerine göre; Batı Karadeniz ile Kocaeli, Sakarya, Bilecik, İstanbul'un kuzey ve doğu kesimleri, İzmir, Balıkesir, Çankırı, Samsun, Hatay, Osmaniye, Gaziantep, Kilis, Siirt, Şırnak, Van, Hakkari ve Şanlıurfa'nın güney kesimlerinde yağış bekleniyor. Yer yüzünden buharlaşan su buharları, atmosferin üst seviyelerinde, ani bir soğuk hava bölgesine rastladıklarında, su damlası formuna dönüşemeden donarlar. Genellikle alçak basınç sistemindeki nem yüklü bulutlar, kar yağışına sebep olurlar. 10 Aralık Salı yarın okullar tatil mi? İşte il il hava durumu

Meteoroloji'den son dakika kar yağışı uyarısı! Meteoroloji'den gelen verilere göre 9 Aralık'ta başta İstanbul olmak üzere birçok ilde yağış beklenirken ilerleyen günlerde bu yağışların Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da kara dönüşeceği tahmin ediliyor. Meteoroloji'nin verilerine göre; Batı Karadeniz ile Kocaeli, Sakarya, Bilecik, İstanbul'un kuzey ve doğu kesimleri, İzmir, Balıkesir, Çankırı, Samsun, Hatay, Osmaniye, Gaziantep, Kilis, Siirt, Şırnak, Van, Hakkari ve Şanlıurfa'nın güney kesimlerinde yağış bekleniyor. Peki 9 Aralık Pazartesi yarın okullar tatil mi? İşte il il hava durumu 

Yorumlar