Anasayfa /  Foto Galeri

Hangi burç yatakta nasıldır?

'Kimya' ya da son günlerin moda tabiriyle 'elektrik' denilen şeyin tanımlaması zor bir duygu olduğu doğru. Fakat bazı burçlarla, diğerlerinden daha iyi anlaşabildiğiniz de doğru! Bunun bir açıklaması olmalı, değil mi? İlk randevunuzda karşınızdakine "Burcun ne?" diye sormak sahiden saçma bir şey değil... Kiminin ruhu her an hizmet etmeye hazır, kimi kolay beğenmez, kimi her türlü fanteziye açık, kimi fazla titiz... Hatta bazıları sert ve acımasız... Peki sizin burcunuz cinselliğinizle ilgili ne

Hangi burç yatakta nasıldır? - Sayfa 1

Hangi burç yatakta nasıldır?

Hangi burç yatakta nasıldır? - Sayfa 2

Koç


Zodyak kuşağının ilk burcu olan Koç yatakta iddialıdır. Yönetilmek yerine yönetici olmak ister. Anlık tatmin arar ve duygusal oyunlardan hoşlanmaz. Partnerinin saçıyla, boynuyla oynaması hoşuna gider.  


En iyi eşleşme: Aslan, Terazi, İkizler, Akrep 

Hangi burç yatakta nasıldır? - Sayfa 3

Boğa


Boğa için uyarılmak, cinselliğin kendisinden bile önemlidir. Cinsel deneyimin kokusu, partnerinin sesi ve dokunuşu onun için çok önemlidir. Enerjiyi boşa harcamaktan nefret eder. Bir deneyim yaşamak için özellikle kimsenin peşinde koşmaz. Birilerinin ona gelmesini bekler.


En iyi eşleşme: Akrep, Yengeç, Başak, Oğlak

Hangi burç yatakta nasıldır? - Sayfa 4

İkizler


İkizler cinsellik konusunda çok rahat davranır. Aklınızın ucundan geçmeyecek yerlerde ilişki yaşamaya cesaret edebilirler ve üstelik edepsiz konuşmalar konusunda da hiç utangaç değillerdir. Arkadaşlarıyla flört etmek ve esprili, seksi bir ilişki kurmak isterler. İlişkiyle eğlenir ve yeni şeyler denemeyi severler.


En iyi eşleşme: Koç, İkizler, Yay, Kova