Anasayfa /  Foto Galeri

Halil Falyalı cinayetini bir çift eldiven çözdü! İşte adım adım suikastın detayları

Gazeteci Saygı Öztürk, Kuzey Kıbrıs'ta işlenen Halil Falyalı cinayetinin olay yerinde bırakılan bir eldiven sayesinde çözüldüğünü söyledi. Halil Falyalı'nın öldürülmesiyle ilgili yeni gelişmenin detayları

Halil Falyalı cinayetini bir çift eldiven çözdü! İşte adım adım suikastın detayları - Sayfa 1

Kıbrıs’ın sanal bahis ve kumarhane sektörünün en büyük patronu olarak gösterilen Halil Falyalı cinayetinde KKTC'de 4 kişi tutuklanırken, Türkiye'de ise Söylemez Kardeşler Çetesi liderleri Mustafa Söylemez ile Mehmet Faysal Söylemez'in de aralarında bulunduğu 6 kişi gözaltına alınmıştı.

Halil Falyalı cinayetini bir çift eldiven çözdü! İşte adım adım suikastın detayları - Sayfa 2

Cinayetle ilgili bugün yeni bir gelişme yaşandı. Sözcü yazarı Saygı Öztürk "Falyalı olayını çözen eldiven" başlıklı yazısıyla o yeni gelişmeyi duyurdu.

Halil Falyalı cinayetini bir çift eldiven çözdü! İşte adım adım suikastın detayları - Sayfa 3

Cinayetin işlendiği bölgede yere atılmış markalı bir çift eldivenin bulunduğunu belirten Saygı Öztürk, polisin bu eldivenden yola çıkarak katillere ulaştığını yazdı.

Halil Falyalı cinayetini bir çift eldiven çözdü! İşte adım adım suikastın detayları - Sayfa 4

Öztürk, "Uluslararası üne sahip marka ve aynı isimle Girne'de bulunan mağaza üzerinden yola çıktı. Belki de ilk kez kullanılan ve sonra atılan bu eldiveni kim almıştı. Mağaza görevlisi alıcıyı hatırladı. Ayrıca kamera kayıtlarının incelenmesi sonucu bu kişinin eldiven aldığı da belgelendi. İşte, düğüm çözülmeye başlanmıştı" dedi. Saygı Öztürk'ün yazısının ilgili kısmı şu şekilde: