Anasayfa /  Magazin

Hakan Ural yoğun bakıma mı kaldırıldı? Deniz Akkaya'dan açıklama

Kanal D'de ekrana gelen 'Neler Oluyor Hayatta' programının sunucularından Hakan Ural'ın geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalandığı ortaya çıkmıştı. Sağlık durumu merak edilen Hakan Ural'ın yoğun bakıma kaldırıldığı iddia edildi. Ural'ın programdaki partneri Nur Tuğba Namlı iddiaları yalanlarken, Deniz Akkaya ise son sağlık durumu hakkında açıklamada bulundu.

Abone ol
Abone ol 11 Kasım 2021 21:08

Günlerdir ekranlardan uzakta olan sunucu Hakan Ural'ın sağlık durumu sevenleri tarafından merak ediliyor. Hafta içi her gün Kanal D'de yayınlanan Neler Oluyor Hayatta'nın sunucularından 53 yaşındaki oyuncu Hakan Ural'ın programda yer almaması büyük merak uyandırmıştı. Nur Tuğba Namlı, canlı yayında Hakan Ural'ın koronavirüse yakalandığını duyurarak "Hakan en kısa sürede burada olacak. Aklınızın takılacağı hiçbir şey yok. Hakan'a malesef Covid-19 tanısı konuldu ama sağlığı çok iyi. Yaptırdığı bütün testler negatif çıktı. Semptomlar artınca pozitife döndü. Kontrol amaçlı hastanede tedavisi devam ediyor. Birkaç gün içinde burada koltuğunda olacak." ifadelerini kullanmıştı.

Sosyal medya hesabından "Arkadaşlar maalesef süreç her geçen gün daha zorlaştı. Sıkıntılı yani. Bir önceki post iyi dedik ama erken davranmışız. Allah yardımcımız olsun dualarınızı eksik etmeyin" şeklinde bir açıklamada bulunan Hakan Ural'ın sağlık durumunun kötüye gittiği ve yoğun bakıma kaldırıldığı iddiası sosyal medyayı salladı. 

 NUR TUĞBA NAMLI: İDDİALAR DOĞRU DEĞİL

Sağlık sorunları nedeniyle bir süredir ekranlardan uzak olan Hakan Ural ile ilgili ortaya atılan iddialar karşısında açıklama yapan Nur Tuğba Namlı, programdaki partnerinin son sağlık durumunu da dün sabah canlı yayında açıkladı. Sosyal medyada yayılan haberlerin doğru olmadığını belirten Nur Tuğba Namlı şunları söyledi:

"Merak ettiğinizi biliyorum. Açıklama beklediğinizi de biliyorum. Her gün güncelliyoruz. Hakan'ın sağlık durumu ile ilgili merak edilecek hiçbir şey yok. Daha önce yinelediğim gibi diğer haberlere lütfen itibar etmeyin. Sağlık durumu gayet iyi. Sadece tedavi ve tedbir amaçlı hastanede. Birkaç gün bizden uzak ama en kısa sürede bizlerle olacak. Maalesef böyle yalan yanlış Haberler dolaşıyor. Her gün söylesek de, her gün 'hayır böyle değil, şöyle' desek de yinelemek zorunda kalıyoruz maalesef."

DENİZ AKKAYA HAKAN URAL'IN SON SAĞLIK DURUMUNU AÇIKLADI

Neler Oluyor Hayatta programında yorumculuk yapan Hakan Ural'ın son sağlık durumuyla ilgili Söylemez Olmaz sunucularından Deniz Akkaya açıklamada bulundu. Akkaya, Ural'ın sağlık durumunun iyi olduğunu söyleyerek, 'Az kaldı, ekranlara dönecek.' dedi.

Yorumlar