Anasayfa /  Foto Galeri

Hakan Altun ile Gonca Vuslateri aşkı kısa sürdü! İşte ayrılığın sebebi...

Hakan Altun ile Gonca Vuslateri’nin aşkı magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Hakan Altun ile Gonca Vuslateri’nin aşkı kısa sürdü ayrılık haberi duyanları şoke etti. İşte Sürpriz aşkın bitme sebebi

Hakan Altun ile Gonca Vuslateri aşkı kısa sürdü! İşte ayrılığın sebebi... - Sayfa 1

2020'nin sürpriz aşıkları Gonca Vuslateri ve Hakan Altun'un ayrıldığı konuşuluyor. İddiaya göre ilişki "evlilik krizi" yüzünden bitti

Hakan Altun ile Gonca Vuslateri aşkı kısa sürdü! İşte ayrılığın sebebi... - Sayfa 2

ANLAŞARAK AYRILDILAR

Hürriyet'in haberine göre; Aşk yaşadıkları 2020 yılının son haftalarında sosyal medya paylaşımlarıyla ortaya çıkan oyuncu Gonca Vuslateri ile şarkıcı Hakan Altun'un ilişkisi kısa sürdü. Geçen hafta evlilik dedikodularıyla gündeme gelen çiftin önceki akşam ayrılık kararı aldığı söyleniyor.

Hakan Altun ile Gonca Vuslateri aşkı kısa sürdü! İşte ayrılığın sebebi... - Sayfa 3

'KİMSENİN EVLENDİĞİ YOK' DEMİŞTİ

Evlilik haberleri üzerine Gonca Vuslateri sosyal medyada "Kimsenin evlendiği yok, sakin olun arkadaşlar" mesajını yayınlamıştı. İddiaya göre ilişkinin sonunu getiren de "evlilik krizi" oldu; taraflardan birinin evliliğe sıcak bakarken diğerinin "kesinlikle olmaz" tavrı ayrılıkla sonuçlandı.

Bu ayrılık iddialarının ardından sosyal medyada Hakan Altun'un bu fotoğrafı yine gündem oldu.

Hakan Altun ile Gonca Vuslateri aşkı kısa sürdü! İşte ayrılığın sebebi... - Sayfa 4

Arabesk müziğin sevilen ismi Hakan Altun, aşk yaşadığı sevgilisi Gonca Vuslateri için sosyal medya hesabı Instgram'dan Vuslateri hariç, herkesi silmişti.