Anasayfa /  Foto Galeri

Haftanın Filmleri (18 Ağustos 2023)

Bu hafta sinema salonlarında, dördü yerli olmak üzere toplam 11 film seyircilerle buluşacak.

Haftanın Filmleri (18 Ağustos 2023) - Sayfa 1

BLUE BEETLE

Angel Manuel Soto'nun yönettiği "Blue Beetle" adlı aksiyon filmi, Meksikalı-Amerikalı genç Jamie Reyes'in hikayesine odaklanıyor. Xolo Mariduena, Bruna Marquezine ve Susan Sarandon'un başrollerini paylaştığı filmde, Reyes'in tuhaf bir böcekle karşılaşması ve onu incelemeye karar vermesinin ardından yaşananları konu alıyor.

Haftanın Filmleri (18 Ağustos 2023) - Sayfa 2

HAVAS İLM-İ CİN

Hasan Gökalp'in senaryosunu yazıp yönettiği korku filmi "Havas İlm-i Cin", Mardin'in Nusaybin ilçesinde yaşanan bir musallat vakasını sinemaseverlere sunuyor.

Geceleri paranormal olaylar ve kabuslar gören, sürekli panik içinde uyanan Ali'nin yaşamına odaklanan filmde, Fırat Kahraman, Elif Çapkın ve Selçuk Kılıç gibi isimler başrolleri üstleniyor.

Haftanın Filmleri (18 Ağustos 2023) - Sayfa 3

CARMEN

Annesinin vahşice öldürülmesinin ardından Meksika çölündeki evinden kaçmak zorunda kalan genç bir kadının hikayesine odaklanan "Carmen" adlı filmde yönetmenlik koltuğunda Benjamin Millepied bulunuyor.

Romantik dram türündeki bu yapımda başrolleri Paul Mescal, Melissa Barrera ve Rossy de Palma üstleniyor.

Haftanın Filmleri (18 Ağustos 2023) - Sayfa 4

SUİKASTÇILAR

"Suikastçılar" adlı başka bir aksiyon filmi, yeni katıldığı organizasyonda tehlikeli bir insan kaçakçılığı çetesinin peşine düşen bir suikastçının macerasını anlatıyor. Tom DeNucci tarafından yönetilen bu filmde Lucas Till, Ruby Rose ve Don Johnson gibi oyuncular yer alıyor.