Anasayfa /  Foto Galeri

Haftalık Burç Yorumları | 28 Mart 2022 - 3 Nisan 2022 Haftalık Burç Yorumları - Astroloji

Haftalık tüm burçların yorumları her hafta olduğu gibi yine Trhaberler burç editörü tarafından sizleri için hazırlandı. Koç Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu, Terazi Burcu, Akrep Burcu, Yay Burcu, Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu 228 Mart 2022 - 3 Nisan 2022 haftalık burç yorumları

Haftalık Burç Yorumları | 28 Mart 2022 - 3 Nisan 2022 Haftalık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 1

28 Mart 2022 - 3 Nisan 2022 Haftalık Burç Yorumları | Haftalık Burç Yorumları - Astroloji

Haftalık tüm burçların yorumları her hafta olduğu gibi yine Trhaberler burç editörü tarafından sizleri için hazırlandı .

İşte 28 Mart 2022 - 3 Nisan 2022 tarihleri haftalık burç yorumları. Burçların aşk, sağlık ve para durumları.

Koç Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu, Terazi Burcu, Akrep Burcu, Yay Burcu, Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu haftalık burçların yorumları. 

Haftalık Burç Yorumları: 28 Mart 2022 - 3 Nisan 2022 tarihlerinde burçların haftalık aşk – sağlık – para yorumlarınında bu hafta sizleri nelerin beklediğiniz görebilirsiniz

Haftalık Burç Yorumları | 28 Mart 2022 - 3 Nisan 2022 Haftalık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 2

Haftalık Burç Yorumları | 28 Mart 2022 - 3 Nisan 2022 Haftalık Burç Yorumları  Astroloji

Koç Burcu için Haftalık Burç Yorumları aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Boğa Burcu için Haftalık Burç Yorumları aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

İkizler Burcu için Haftalık Burç Yorumları aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Yengeç Burcu için Haftalık Burç Yorumları aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Aslan Burcu için Haftalık Burç Yorumları aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Başak Burcu için Haftalık Burç Yorumları aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Terazi Burcu için Haftalık Burç Yorumları aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Akrep Burcu için Haftalık Burç Yorumları aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Yay Burcu için Haftalık Burç Yorumları aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Oğlak Burcu için Haftalık Burç Yorumları aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Kova Burcu çin Haftalık Burç Yorumları aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Balık Burcu, için Haftalık Burç Yorumları aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Haftalık Burç Yorumları | 28 Mart 2022 - 3 Nisan 2022 Haftalık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 3

Koç Burcu Haftalık Burç Yorumları | 28 Mart 2022 - 3 Nisan 2022 Haftalık Yorumları

Koç Burcu için Haftalık Burç Yorumları aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Bu hafta ruhsal ufkunuzu genişletmek ve kendiniz hakkında yeni şeyler öğrenme eğiliminde olacaksınız. Miras sorunlarınız varsa çözülebilir. Etkileşimlerinizde yanlış anlamaları önlemek için en küçük detaylara bile daha fazla dikkat etmeniz gerekebilir. Finansal kayıp potansiyeli olsa da, beklenmedik kaynaklardan maddi kazanç potansiyeli olabilir.

Fikirlerini çevrene öz güvenle anlatmak isteyebilirsin; ancak tartışmacı ve mücadeleci bir üslup takınmamaya özen göstermeli ve ılımlı yaklaşım sergilemeye çalışmalısın. Üstlerinizle tartışmak, kariyerinize zarar verebilir aman dikkat! Hem kişisel hem de iş yaşamınızda kendinize karşı dürüst olmanızda fayda var. Fiziksel olarak biraz stresli hissetmeniz mümkün. Bu yüzden yoga, meditasyon gibi rahatlatıcı, stres giderici faaliyetler yapmanız tavsiye edilir.

Merkür sizin burcunuza geçiyor. Kendini dış dünyaya gösterme ve ifade etme şeklin ön plana çıkacak gibi görünüyor. Hayatındaki genel dinamikleri düzenlemek için zihinsel olarak oldukça yoğun günler seni bekliyor. Aldığın kararlar doğrultusunda hızla, cesurca harekete geçebilir ve yeni başlangıçlar yapabilirsin. Fiziksel ve düşünsel olarak oldukça aktif olacağın bir dönem olabilir.

1 Nisan’da yine sizin burcunuzda Yeni Ay gerçekleşiyor. Kendinizle ilgili kararlar alabilirsiniz. Fiziksel görünüşünüzü değiştirmek isteyebilirsiniz. İlişkilerinizi gözden geçirmek isteyebilirsiniz. İlişkilerinizle ilgili ani kararlar almaktan kaçınınız. Önümüzdeki iki haftalık süreçte finansal konular gündeminde olabilir, yeni kazanç yolları arayabilirsin. Rekabet ve çatışmalara açıksın. Fevri davranışlar sergilemekten ve inatçı tavırlardan kaçınmalısın.

Haftalık Burç Yorumları | 28 Mart 2022 - 3 Nisan 2022 Haftalık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 4

Boğa Burcu Haftalık Burç Yorumları | 28 Mart 2022 - 3 Nisan 2022 Haftalık Yorumları

Boğa Burcu için Haftalık Burç Yorumları aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Bu hafta Boğa burçları için bir iş veya ortaklık kurmak için oldukça ideal bir zaman. İşletmeler ve mevcut ortaklıklar bu stratejinin avantajlarından yararlanabilir. Aynı zamanda geçmişte kaçırdığınız fırsatları değerlendirebileceğiniz bir zaman dilimi. Ancak, yeni arkadaşlar edinmek ve diğer insanlarla işbirliği yapmak için görgü kurallarınızı ve konuşma becerilerinizi kullanmanız önerilir.

Mizaç ve ego zorlukları nedeniyle siz ve eşiniz için zor bir dönem olabilir. Sonuç olarak, farklılıklarınızı dostane bir şekilde çözmek en iyisidir. Bekar olanlar, özel biriyle tanışma fırsatına sahiptir. Herhangi bir sağlık sorununuz varsa muayene olun ve gerekli tüm önlemleri almaya özen gösterin.

Merkür Koç burcuna geçiyor. Bilinçaltın ve kontrol dışı konular ön plana çıkacak. İç dünyana ve bilinçaltındaki korkulara kafa yorabilirsin. İçsel olarak öfke duyduğun veya mücadele etmen gereken düşüncelere yönelebilir; çözüm bulmak adına harekete geçebilirsin. Ruhsal çalışmalara katılabilir ve gizli kalan düşüncelerin üzerine yoğunlaşabilirsin. Ön göremediğin veya kontrolünün dışında gelişen olaylar; seni mücadele etmeye sevk edebilir.

1 Nisan’da yine Koç burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Kendinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Bir hastalığınız varsa bunun tedavisine başlayabilirsiniz. İç dünyanızda yüzleşmeniz gereken içsel sorunlarınızla yüzleşebilirsiniz. Maneviyat konularına merakınız artabilir ve bu konularda araştırmalar yapabilirsiniz. Önümüzdeki iki haftalık süreçte özgüvenini zedeleyen ve seni huzursuz eden düşüncelerle yüzleşebilir ve bu konuların üstesinden gelebilirsin. Bu Yeniay, bilinçaltındaki konuları su yüzüne çıkarabilir.