Anasayfa /  Foto Galeri

Haftalık burç yorumları (28 Ağustos - 3 Eylül 2023)

Astrolog Murat İpek'ten 28 Ağustos - 3 Eylül 2023 haftası burç yorumları: Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık...

Haftalık burç yorumları (28 Ağustos - 3 Eylül 2023) - Sayfa 1

Balık dolunayı masum görünmüyor. Haftanın genelinde, zamanı doğru kullanma ve pozitif bakma gerekliliği vurgulanıyor.

Ay Kova ve sonrasında Boğa burcunda etkili olacak. Venüs ile talih gezegeninin gergin görünümü haftaya gergin başlayabilir.

Hafta ortasındaki Balık dolunayında Satürn'ün etkisiyle alınan kararlar ve ekonomik adımlar tekrar kontrol edilmeli. Bu dolunay, geçmişteki savurganlıkları ve sorumsuzlukları gözden geçirmemizi sağlayabilir. Aynı zamanda geleceğe dair garantileri düşündürecek ve iyimserlik ile karamsarlık arasında denge kurmamızı sınayacak.

Hafta sonu ise Merkür ve Jüpiter arasındaki olumlu etkileşimle olumlu bir ruh haline geçebiliriz. Genel olarak, olumlu bakış açısıyla zamanı verimli kullanmanın önemli olduğu bir hafta geçireceğimizi söyleyebiliriz.

Burç Yorumları:

Haftalık burç yorumları (28 Ağustos - 3 Eylül 2023) - Sayfa 2

KOÇ:

Merhaba sevgili Koçlar ve yükseleni Koç burcu olanlar. Bu hafta hayalleriniz, ruhsal ihtiyaçlarınız ve duygusal alanlarınız öne çıkabilir. Aynı zamanda korkular, endişeler, güvensizlikler ve gizli konular da gündeme gelebilir.

Haftalık burç yorumları (28 Ağustos - 3 Eylül 2023) - Sayfa 3

BOĞA:

Merhaba sevgili Boğalar ve yükseleni Boğa burcu olanlar. Sosyal çevre ve arkadaşlıklarla ilgili çalışmalar önem kazanabilir. Toplumsal değişimler ve hayır işleri konularında da aktif olabilirsiniz.

Haftalık burç yorumları (28 Ağustos - 3 Eylül 2023) - Sayfa 4

İKİZLER:

Merhaba sevgili İkizler ve yükselen İkizler burcu olanlar. Bu hafta kariyer ve meslek konularına odaklanmanız gerekebilir. Özellikle planlarınızı ve hedeflerinizi gözden geçirmeniz önemli olacak.