Anasayfa /  Güncel

Hafta içi marketler saat kaçta kapanıyor?

Marketler saat kaça kadar açık sorusu vatandaşlar tarafından araştırma konusu olmaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta alınan kararlar ile Türkiye genelinde birtakım yeni koronavirüs tedbirleri uygulamaya konulmuştu. Yasakların uygulamaya konulmasının ardından Market çalışma saatleri içinde düzenleme getirildiği duyuruldu. Peki Marketler bugün saat kaçta kapanacak? Marketler sabah saat kaçta açılıyor, akşam saat kaçta kapanıyor?

Abone ol
Abone ol 25 Kasım 2020 16:47

Marketler saat kaçta açılıyor/kapanıyor sorusu vatandaşlar tarafından araştırma konusu olmaya devam ediyor. Son dönemde hızla artan koronavirüs vaka sayılarının ardından Bilim Kurulu somut tedbirler alınması yönünde tavsiyede bulunmuş kabine toplantısında masaya yatırılan yeni tedbirler kapsamında birtakım yeni uygulamalar hayata geçirilmişti. Bu kapsamda bazı iş yerlerinin açılış ve kapanış saatleri ile ilgili düzenlemeye gidilmişti. Düzenleme kapsamında market, berber, kuaför, AVM gibi işletmelerin açılış ve kapanış saatleri yeniden düzenlenmişti. Peki Marketler saat kaçta açılıyor kapanıyor? 

MARKETLER SAAT KAÇTA AÇILIYOR/KAPANIYOR?

Marketler getirilen yeni düzenleme ile sabah saat 10:00'da açılıyor akşam saat 20:00'de kapanıyor. Uygulama Türkiye'nin 81 ilindeki tüm marketlerde 20 Kasım Cuma gününden itibaren yürürlüğe girdi.

Yorumlar