Anasayfa /  Spor /  Futbol

Günün transfer haberleri (03 Ocak 2019)

Süper Lig'de ara transfer dönemi yaklaşırken, transfer haberleri de artmaya başladı. Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin transfer gündeminde hangi isimler var? Spor gazeteleri hangi transferleri yazıyor? İşte 03 Ocak 2019'un transfer haberleri...

Abone ol
Abone ol 03 Ocak 2019 08:53

Süper Lig'de ara transfer dönemi yaklaşırken, transfer haberleri de artmaya başladı. Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin transfer gündeminde hangi isimler var? Spor gazeteleri hangi transferleri yazıyor? İşte 03 Ocak 2019'un transfer haberleri...

FELLAİNİ ÇILGINLIĞI

Sarı-lacivertliler Fellaini için 19 milyon euroyu gözden çıkardı. Manchester United’a 5 milyon euro teklif eden Fenerbahçe yönetimi, Fellaini’ye de 3.5 yıl için 14 milyon euro önerdi. İngiliz basını, “Transferde sona yaklaşıldı” ifadesini kullandı.

Şampiyonluğa kilitlenen Başakşehir, Edin Visca için bir Arap kulübünün tam 12 milyon euro’luk teklifini reddetti. (Fanatik)

Trabzonspor ile olan sözleşmesini feshettikten sonra boşta olan Mustafa Akbaş'ı Beşiktaş yönetimi veto etti.

Eren Derdiyok, tesislere gelmesine karşın antrenmana çıkmadı. Yarım sezon daha sözleşmesi bulunan Eren, Fatih Terim’in isteğiyle kadro dışı bırakıldı.

İspanyol Marca'nın iddiasına göre Ersun Yanal, Celta Vigo'da kadroya giremeyen Emre Mor'u Fenerbahçe'de görmek istiyor.

Galatasaray, Slaven Bilic'in çalıştırdığı Al Ittihad ile Garry Rodrigues için 10 milyon Euro'ya anlaştı. Görüşmede Maicon da konuşuldu ama Al İttihad, Başakşehirli Da Costa'yı tercih etti. (Sabah)

YA MİRANDA YA MANGALA

Maicon’un ayrılma ihtimalini düşünen Fatih Terim, sarı-kırmızılı yönetimden uluslararası tecrübeye sahip bir savunmacı istedi. Daha önce görüşmelere başlanan İnterli Miranda ve Manchester City’de forma şansı azalan Mangala’dan uygun olanı transfer edilecek. (AMK) 

ASLAN’IN HEDEFİ MARCANO

Defans hattında problemler yaşayan ve teknik ekibin talebiyle stoper arayışlarını sürdüren Galatasaray, Roma’da istediğini bulamayan Ivan Marcano için girişimlere başladı. (YENİ ŞAFAK) 

Burak Yılmaz'ın Beşiktaş'a transferine artık kesin gözüyle bakılıyor. Kulüplerin anlaşması halinde Burak, Beşiktaş'a imza atacak.

Fanatik'in haberine göre, sol bek arayışlarına giren Göztepe, Aziz Behich, Ali Adnan Emilio Izaguirre listesine alan sarı-kırmızılı ekip Ali Adnan ismi üzerinde karar verdi.

İkinci yarıda kariyerini nerede sürdüreceği henüz netleşmeyen Ozan Tufan için Süper Lig’de kalma savaşı veren Alanyaspor, transfer ısrarını sürdürüyor.

Beşiktaş sezon başında 6 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Fulham'a gönderdiği kaleci Fabri'yi yeniden renklerine bağlamak istiyor. (Milliyet)


Yorumlar