Anasayfa /  Yaşam /  Burç Yorumları

Günlük Burç Yorumları 3 Mart 2019 Pazar | Günlük Burç Yorumları - Astroloji

3 Mart 2019 Pazar burç yorumları haberimizde. Burç yorumlarında sizleri neler beklediğini Trhaberler olarak sizler için hazırladık. Bugün aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında burcunuz size ne diyor? İşte 3 Mart 2019Pazar Burçlar.

Abone ol
Abone ol 03 Mart 2019 03:21

3 Mart 2019 Pazar günü Koç Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu,  Aslan Burcu, Terazi Burcu, Akrep Burcu, Başak Burcu, Yay Burcu,  Kova Burcu, Balık Burcu, için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Tüm burçların yorumları sizler için derledik.  Siz de burcunuzla ilgili fikir almak isterseniz her gün burç yorumlarını Trhaberler Astroloji sayfasında bulabilirsiniz



GÜNLÜK BURÇ YORUMLARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN



24 Şubat – 3 Mart 2019 Haftalık Burç Yorumları - Astroloji



Mart 2019 aylık burç yorumları için tıklayın





İşte 3 Mart 2019 Pazar Günlük Burç Yorunları



Koç Burcu | Günlük Burç Yorunları 3 Mart 2019 

Sizi heyecanlı bir gün bekliyor. Yeni biriyle tanışmanız muhtemel. İşinizde de özel hayatınızda da profesyonel davranabilirsiniz. Böyle olmaya devam etmenizi öneririz.



Boğa Burcu | Günlük Burç Yorunları 3 Mart 2019 

Duygu ve düşüncelerinizi ifade etmek için mükemmel bir gün. Umutlarınızı, kaygılarınızı, hayallerinizi, özlemlerinizi biriyle paylaşabilirsiniz. Sevginin kanatlarında göklere çıkmaya hazırlanın. Sıcaklığınız ve samimiyetiniz arkanızdan herzaman konuşturuyor.

 

İkizle Burcu | Günlük Burç Yorunları 3 Mart 2019 

İşle ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Patronunuzun taleplerini ve ihtiyaçlarını iyice anlamanız gerekecek ve bunları yerine getirmek için çaba göstermeniz gerekecek. Nazik doğanız sizi insanlara sevdirecek. Zekanız için övgüler alacaksınız.

 

Yengeç Burcu | Günlük Burç Yorunları 3 Mart 2019 

Sevdiklerinize özel bir ilgi göstereceksiniz. Sevgilinizle bugün hayati önemi olan konularda konuşabilirsiniz. Mesela evlilik. Kalbiniz her zaman aklınızdan bir adım ilerde olmaya devam edecek.



Aslan Burcu | Günlük Burç Yorunları 3 Mart 2019 

Tam bir aile adamı olduğun için, başarının temeli nasıl atılır en iyi sen bilirsin. Öyleyse neden bugün farklı olsun ki? Bugün gelgitler sabah evde başlayıp bütün gün seni takip edecek. Bazen azalsa da bir tempo yakaladın. Akışına bırak herşey yoluna girecek.

 

Başak Burcu | Günlük Burç Yorunları 3 Mart 2019 

Hiç beklemediğiniz birşey bugün sizi çok mutlu edecek. Ancak mutluluğunuz, tedirgin olduğunuz sorunlarla karşı karşıya gelecek. Yeni projeler için beklediğiniz para bugün gelebilir. 

 

Teraz Burcu | Günlük Burç Yorunları 3 Mart 2019 

Hükümet için çalışmak her zaman çok önemlidir. Eylemleriniz başarıya dönüşecek ve değerli hizmetiniz için usulüne uygun olarak tanınacağınız ve ödüllendirileceğinizden emin olabilirsiniz. Kulaklarınızı ve gözlerinizi açık tutun ve dudaklarınızı sıkıca kapalı tutun, etrafınızdakiler hakkında konuşuyor olabilir.

 

Akrep Burcu | Günlük Burç Yorunları 3 Mart 2019 

İşyerinde hayati kararlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Doğru kararlar alabilmeniz için yakın arkadaşlarınızın ve meslektaşlarınızın görüşlerine güvenmeniz gerekecek. Zihninizi olumsuz düşüncelerden uzak tutun. Ve sorumluluklarınızı yerine getirin. Geri dönüşü muhtemel bir atanma olabilir.

 

Yay Burcu | Günlük Burç Yorunları 3 Mart 2019 

Öfken bugün hiç olmadığı kadar tehlikeli. Kontrol altına almak için kendinizle savaşın. Gücünüz kalmadığında ayaklarınızı kazıyın ve dik durmaya çalışın.

 

Oğlak Burcu | Günlük Burç Yorunları 3 Mart 2019 

İşletmeyi genişletme planları, sizi birden  ikilemde bırakarak risk almanızı gerektirebilir. Böyle ne yapacağınızı bilemediğiniz zamanlarda, içgüdülerinizi takip etmek sizi başarıya götürebilir.

 

Kova Burcu | Günlük Burç Yorunları 3 Mart 2019 

Havada aşk kokusu var. İlk izlenimin kötü olmaması için güzel giyin ve nazik davran. Profesyonel olarak, önemli kararlar almanız için uygun bir gün. Genel olarak, mutlu bir ruh halindesiniz ve neşe saçıyorsunuz.

 

Balık Burcu | Günlük Burç Yorunları 3 Mart 2019 

Kendinizi bugün değişik duygularla bulutların üzende gibi hissedeceksiniz. Bir yanınız düşünceli bir yanınız mutlu. Size tavsiyemiz kalbinizi dinlemeniz. Bugün ya eğlenceli ya endişeli geçecek gibi.

iOS uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.

Android uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.




Yorumlar