Anasayfa /  Foto Galeri

24 Şubat – 3 Mart 2019 Haftalık Burç Yorumları - Astroloji

24 Şubat – 3 Mart 2019 Haftalık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 1

24 Şubat – 3 mart 2019 Haftalık Burç Yorumları - Astroloji

24 Şubat – 3 Mart 2019 Haftalık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 2

Koç Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu, Terazi Burcu, Akrep Burcu, Yay Burcu, Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu haftalık burç yorumları.. Bu hafta astroloji yıldızlar burcunuz için ne diyor? İşte 25 Şubat – 3 Mart haftalık burç yorumları. Aşk, sağlık ve para durumları. Koç Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu, Terazi Burcu, Akrep Burcu, Yay Burcu, Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu haftalık burç yorumları . Haftalık Burç Yorumları: 25 Şubat – 3 Mart tarihlerinde haftalık aşk – sağlık – para durumları. İşte bu hafta burç yorumları ve burçların grupları. TümBurçlar ve tarihler? Ayrıca sevgilinize hediye seçiminde zorlanıyorsanız burçlar imdadınıza yetişebilir. Hangi burca hangi hediye alınmalı? İşte burçlar ve hediye seçimi

24 Şubat – 3 Mart 2019 Haftalık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 3

Koç Burcu Haftalık Yorumları Bu haftanın başında endişeli, huzursuz ve mutsuz hissedebilirsiniz. Sizi strese sokabilecek ve bu süreçte kalbinizi kırabilecek olaylardan uzak durun. Miras konularında da sıkıntılar yaşayabilirsin. Prosedürlerde çok fazla gecikme olacağından araç satın almanız pek mümkün değildir. Yasal konularda başarısızlıkla karşılaşabilirsiniz. İşinizden bu hafta söylenebilirsiniz. Ancak bu hafta sıkı çalışarak en iyi sonuçları alabilirsiniz. Transfer, terfi ve işlerin değişmesi için de bir şans var. İşinizin gidişatını aktif olarak değiştirmek isteyeceksiniz ve bunu başaracaksınız. Birinden borç para almak istiyorsanız, son anda gelmeyebilir ve sizi finansal bir krize sokabilir. Başlangıçta ailede huzur sağlansa da çocuklar ve baba arasında görüş farklılıkları olacaktır. Mülkiyet ile ilgili faaliyetler için koşullar uygundur. Mülk satın almak ya da kiralamak size iyi para kazandırır. Öğrenciler konsantrasyon ve odaklanma eksikliği hissedeceklerdir. Ne okuduklarını hatırlamayacaklar. Evli çiftler iniş çıkışlarla karşı karşıya kalacak. Haftanın sonunda durumlar düzelir. Eşinizle olan tartışmalardan dolayı ilişkide daha fazla gecikme olacağından, fiziksel yakınlık ve romantizm için çok iyi bir zaman olmayabilir.

24 Şubat – 3 Mart 2019 Haftalık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 4

Boğa Burcu Haftalık Yorumları Bu haftanın ilk ve son günleri iyi olurken, ortadaki günlerde birkaç sorun yaşayabilirsiniz. Özellikle düşmemeye ve yaralanmamasına dikkat edin. Mide rahatsızlığı ve asitliğinden muzdarip insanlar için ilaçlarınızı zamanında almaları tavsiye edilir. Baş ağrısı, migren, vs. gibi problemleri olan kişiler çok dikkatli olmalıdır. Sağlık, diğer insanlar için sıkıntılı olmayacak gibi. Bu süre zarfında hayati önemi olan görevlere başlamaktan kaçının. Aile üyelerinizden destek ve sevgi alacaksınız. Babanın sağlığı hakkında bazı endişeler olacak. Hükümetle ilgili görevler beklentilerinize göre karartılmayabilir. İşletmeler müşterilerle dolup taşacak. Medya ve sanat ile ilgili etkinliklerde iyi performans gösterecek ve içsel yeteneğinizi sergileyeceksiniz. Eşinizden büyük destek alacaksınız. Onlardan bir sürpriz hediye bile alabilirsiniz. Eşinizle küçük tartışmalar olabilir, ancak abartılacak birşey yok. Kardeşiniz / kayınbiraderinizle ilişkinize dikkat edin.