Anasayfa /  Yaşam /  Burç Yorumları

Günlük Burç Yorumları 2 Mart 2019 Cumartesi | Günlük Burç Yorumları - Astroloji

2 Mart 2019 Cumartesi burç yorumları haberimizde. Burç yorumlarında sizleri neler beklediğini Trhaberler olarak sizler için hazırladık. Bugün aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında burcunuz size ne diyor? İşte 2 Mart 2019 Cumartesi Burçlar.

Abone ol
Abone ol 02 Mart 2019 01:13

2 Mart 2019 Cumartesi günü Koç Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu,  Aslan Burcu, Terazi Burcu, Akrep Burcu, Başak Burcu, Yay Burcu,  Kova Burcu, Balık Burcu, için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Tüm burçların yorumları sizler için derledik.  Siz de burcunuzla ilgili fikir almak isterseniz her gün burç yorumlarını Trhaberler Astroloji sayfasında bulabilirsiniz



GÜNLÜK BURÇ YORUMLARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN



24 Şubat – 3 Mart 2019 Haftalık Burç Yorumları - Astroloji



Mart 2019 aylık burç yorumları için tıklayın





İşte 2 Mart 2019 Cumartesi Günlük Burç Yorunları



Koç Burcu | Günlük Burç Yorunları 2 Mart 2019 

Hayat bazen güzellikler getirir buna inan. İşte bugün o günlerden biri. Hem işte hem kişisel hayatınızda meşgul olsanız bile yoğun bir gün olmayacak. Sıkıntı yaşamadan elindekilerin kıymetini anlayamazsın. Belki de bu bir memnuniyet dersidir.



Boğa Burcu | Günlük Burç Yorunları 2 Mart 2019 

Bugün problemlerini çözerken iç sesini dinleyeceksin. Endişeler ve sıkıntılar sizi korkutur fakat sevdiklerinizle aranıza girmesine izin vermeyin. Bugün yemeğe çık ve ulaşılabilir olduğunu göster, ona hiç olmadığı kadar cazip gelecektir.

 

İkizle Burcu | Günlük Burç Yorunları 2 Mart 2019 

Saldırgan ruhunuz bugün ön planda. İfade özgürlüğü için savaşacak ve yolunuzu bulacaksınız. Evde şakacı ve yaratıcı olmaya devam.

 

Yengeç Burcu | Günlük Burç Yorunları 2 Mart 2019 

Bugün, sevgilini rüyanda göreceksin. Ve gün sonunda, rüya gerçek olabilir. Öğleden sonra, bazı tehlikeli durumlara büyük dokunuşlarla müdahale edeceksiniz. İş yerinde, enerji dolu bir gün geçireceksin, diğerleri de bu enerjinden beslenecek.



Aslan Burcu | Günlük Burç Yorunları 2 Mart 2019 

Patronunla evlenmediğine emin misin? Eşinizin otoriter tutumu sıkıntı oluşturabilir. Bireysel farklılıklardan doğan sıkıntıları çözmeye çalışın. İş yerinde, fikirlerinizle rakiplerinizin kafalarını karıştırdığınızda, çok tatmin olacaksınız.Bu yüzden konuşmaya başlarsan iyi edersin.

 

Başak Burcu | Günlük Burç Yorunları 2 Mart 2019 

Bugün bir kuş kadar özgürsün.Ne evde ne işte sizi bağlayan hiçbir şey yok. Fakat herkes Herkül'ü zincirlemek ister yakında senden beklentiler artabilir.

 

Teraz Burcu | Günlük Burç Yorunları 2 Mart 2019 

Yurtdışından beklediğiniz haber gelecek. İşyerinde tamamen odaklanmış durumdasınız. İşinizi hızlandırmak için farklı bir yöntem geliştirebilirsiniz. Bu sizi rahatlatacaktır.

 

Akrep Burcu | Günlük Burç Yorunları 2 Mart 2019 

Bugün sıradışı bir gün geçirmeniz muhtemel. İşyerinde, günden güne düzenli olarak çalışırken, birden sıkıntıda olduğunuzu hissedebilirsiniz. İlişkinize gelirsek akşam sizi heyecanlı bir gece bekliyor.

 

Yay Burcu | Günlük Burç Yorunları 2 Mart 2019 

Ayağa kalk ve biraz rahatla. Stressiz ve huzurlu bir gün olacak muhtemelen. Konsantrasyonunuz sadece bazı küçük sorunlar yüzünden bozulabilir. Ama endişelenecek bir durum yok. Bugün komik mizacın karşı tarafın dikkatini çekecek.

 

Oğlak Burcu | Günlük Burç Yorunları 2 Mart 2019 

Bir kez olsun doğru düşün. Gelecek için plan yap ve kazancının herbir lirasını kaydet. Lüks için değil komforun için.

Geçmişte size hata yapan sevdiklerinize merhamet duyacağınız bir gün. Sonra sizden faydalanıyorlarmış gibi hissedeceksiniz. Hoşgörülü doğanızın en güçlü noktanız olduğunun farkına varmanız gerek.

 

Kova Burcu | Günlük Burç Yorunları 2 Mart 2019 

Bugün siz konuşacaksınız, herkes dinleyecek. Saygınlığınızla tanınacaksınız. Ama bir adım daha ileri götürmelisin. Ayrıca birini etkilemeyi de başaracaksınız ve hatta yeni bir ilişki bile olabilir. Bu durumda dinlemeyi de öğrenmelisiniz.

 

Balık Burcu | Günlük Burç Yorunları 2 Mart 2019 

Bugün yeni sözleşmeler veya iş teklifleri gelebilir. Uyarımız; tekliflerin tüm artılarını ve eksilerini dikkatlice analiz etmeniz. Havada aşk kokusu var. Özel biriyle akşam yemeği seni bekliyor olabilir





iOS uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.

Android uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.




Yorumlar