Anasayfa /  Foto Galeri

Günlük Burç Yorumları – 19 Eylül 2016 Burçlar ve Astroloji

Günlük Burç Yorumları – 19 Eylül 2016 Burçlar ve Astroloji - Sayfa 1

Duygusal ve zihinsel açıdan karmaşık olduğunuz bir gün. Davranışlarınızı belirlemeniz pek kolay olmayabilir. Özellikle eski arkadaşlarınızla karşılaşmak sizi heyecanlandıracak ve huzursuzluk hissedeceksiniz fakat olaylara bakış açınızı değiştirebilir ve takılı kaldığınız konuya daha özgür bir açıdan bakabilirsiniz. Böylece şimdiye kadar farkına varmamış olduğunuz bazı detayları yakalayabilir ve olayları yeniden gözden geçirebilirsiniz. Eski günleri hatırlayacak ve kararlarınızı gözden geçireceksiniz.

Günlük Burç Yorumları – 19 Eylül 2016 Burçlar ve Astroloji - Sayfa 2

İnancınız zayıf olabilir. Fakat bugün endişelerden uzaklaşıp dikkatinizi yapmak istediğiniz konulara odaklayacaksınız. Uzaklarda yaşayan arkadaşlarınızla haberleşebilirsiniz. Uzun zamandır görmediğiniz dostlarınız ziyaretinize gelebilir ve birlikte eski günleri anarak keyifli vakit geçirebilirsiniz. Projelerinizi ve isteklerinizi yakınlarınıza anlatabilir, ilişkilerinizi daha sıcak hale getirebilirsiniz. Sevdiğinizle aranızdaki ilişkiler farklı boyutlar kazanacak. Ciddiye aldığınız ve önemsediğiniz konuları sevdiğinize anlatabilir, birlikte gelecek planları yapabilirsiniz.

Günlük Burç Yorumları – 19 Eylül 2016 Burçlar ve Astroloji - Sayfa 3

Mantıklı ve kararlı bir tavır içinde olmanız gerektiğini biliyorsunuz. Ruh haliniz değişecek ve bugün olaylara farklı açılardan bakacaksınız. Aniden değişen olaylarla birlikte duygularınız da değişiyor ve hırslı tavırlarınız hem çevrenizi, hem de sevdiklerinizi şaşırtıyor. Gelişmeler beklediğinizden daha farklı olabilir ve geçmişte yaşadıklarınızı gözden geçirebilirsiniz. Alıştığınız davranış biçiminizi değiştirmeyi başarabilirseniz, olaylar sizin istediğiniz yönde gelişebilir. Karşınıza çıkan fırsatları iyi değerlendirmek için çok gayret göstereceksiniz. Gelişmeler ağır olsa bile istediğiniz yönde olacak.

Günlük Burç Yorumları – 19 Eylül 2016 Burçlar ve Astroloji - Sayfa 4

Heyecan ve huzursuzluk hissederek güne başlayacaksınız. Meydana gelen olaylar ile istekleriniz çok farklı olabilir. Duygusal karmaşadan uzaklaşın ve dikkatinizi yapmanız gereken işlere odaklayın. Huzursuzluğunuzu çevrenize yansıtmasanız iyi olacak. Sevdiğinize isteklerinizi anlatamadığınızı düşünebilirsiniz veya düşünceleriniz derinleşmiş olabilir. Kendinizi yenilemek ve hayatınızda değişiklik yapmak için kuvvetli arzularınız olabilir. Hırslı ve sert bir tavır içinde bulunmaktan kaçının. Şimdilik gelişmeleri akışına bırakın. Günün ilerleyen saatlerinde duygularınız yoğunlaşacak ve karşılaştığınız olayları sorgulayacaksınız. Seyahatler ve yolculuk projeleri keyfinizi yerine getirebilir.rn