Anasayfa /  Yaşam /  Burç Yorumları

Günlük burç yorumları-10 Eylül 2016 Burçlar ve Astroloji

Günlük burç yorumları-10 Eylül 2016 Burçlar ve Astroloji

Abone ol
Abone ol 10 Eylül 2016 08:52

Günlük Burç Yorumları - 10 Eylül 2016 Burçlar ve Astroloji . Günlük burcunuz ve astroloji yorumları. Günlük burcunuzu www.trhaberler.com da takip edin.

Günlük burcunuza ait yorumları düzenli olarak www.trhaberler.com da takip edebilirsiniz. Koç Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Terazi Burcu, Yay Burcu, Akrep Burcu, Balık Burcu, Kova Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu yorumlarını en güncel haliyle günlük olarak www.trhaberler.com adresinde bulabilirsiniz.

Günün ilk yarısı sizin için hareketli geçecek. Kendinizden ve çevrenizden memnun olacaksınız. Özellikle burcun son günleri doğmuş olanlar heyecanlı ve keyifli olacakları bir gün geçirecekler. Öğlene doğru duygularınız değişecek ve karşılaştığınız olaylardan etkileneceksiniz. Özellikle burcun ilk on günlük devresinde doğmuş olanlar farklı bir heyecan hissedebilirler. İlişkilerinizi gözden geçireceksiniz ve sevdikleriniz ile ilgili bakış açınızın değişmeye başladığını anlayacaksınız. İsteklerinizi heyecanlı bir biçimde ortaya koyabilirsiniz. Sempatik ve neşeli tavırlarınız ile çevrenizi ve sevdiklerinizi etkileyeceksiniz.

Sabah saatlerinde rahatsız ve huzursuz olabilirsiniz. Özellikle sorumluluklarınızın baskısını hissedebilirsiniz. Burcun son günleri doğmuş olanlar sabah saatlerinde duygusal gerilim hissedebilirler fakat sizin için günün ilk yarısı hareketli geçecek. Öğlene doğru duygularınız değişecek ve isteklerinizi gözden geçireceksiniz. Sevdiklerinizin yaşadığı olaylardan etkilenebilirsiniz ve duygularınız derinleşebilir. Ancak sezgilerinizin de yükseldiği bir dönemdesiniz ve içinizden yükselen sese kulak verirseniz, sorunlar ile başa çıkabilirsiniz. Duygularınızı denetleyin ve aklınız ile hareket edin. Arkadaşlarınız sizi destekleyecek.

Güne keyifli başlayacaksınız ve daha önce yapmayı planladığınız işlere odaklanacaksınız. Öğlene doğru alacağınız haberler kafanızı karıştırabilir. Ayrıca beklemediğiniz ziyaretçileriniz olabilir veya uzun zamandır görmediğiniz arkadaşlarınızdan alacağınız haberler düşüncelerinizin derinleşmesine neden olabilir. Fakat iyimser bir tavır içinde olabilirsiniz ve anlayışlı davranmayı başarabilirsiniz. Aklınız yerine duygularınız ile hareket ederseniz, daha başarılı olacaksınız. Çünkü aklınız sizi yanıltabilir. Ayrıca arkadaşlarınızın fikirlerinden etkilenebilirsiniz. Dedikodulardan uzak durun ve sevdiğiniz konular ile ilgilenin.

Dikkatiniz yükseliyor ve projelerinizi gözden geçireceksiniz. Eski arkadaşlarınızı arayabilirsiniz ve uzaklarda yaşayan yakınlarınız ile haberleşebilirsiniz. Eviniz, aile bireyleri ve çocuklar ile ilgilenmeniz gerekebilir. Çözümleyici ve yapıcı tavırlarınız ile hem çevrenizi, hem de karşı cinsi etkileyebilirsiniz. Öğleden sonra alacağınız davetlere arkadaşlarınız ile birlikte gidebilirsiniz ve karşılaştığınız etkileyici kişiler dikkatinizi çekebilir. Yaşantısında radikal değişiklikler yapmak isteyenler için uygun zaman. İstediğiniz değişiklikleri yapmak için arkadaşlarınıza danışabilirsiniz ve çeşitli araştırmalar yapabilirsiniz.

Güne keyifli başlayacaksınız ve günün ilk yarısı sizin için hareketli geçecek. Sevdiğiniz ile ilgili karmaşık duygularınız olabilir fakat bunun üzerinde fazla durmayacaksınız ve dikkatinizi kendi isteklerinize odaklayacaksınız. Sevdiğiniz konular ile ilgilenebilirsiniz. Yabancılar ile kuracağınız ilişkiler hayata bakış açınızı değiştirmenize yardımcı olabilir ve olaylara çok daha farklı açılardan bakabilirsiniz. İlişkilerinizi sorgulayabilirsiniz ve özellikle yakınlarınızın yaşadığı ilişkiler duygularınızın derinleşmesine neden olabilir. Fakat kendinizi daha özgür hissettiğiniz bir dönemdesiniz ve eskiden önemsediğiniz şeyler sizi rahatsız etmeyecek.

Sabah saatlerinde huzursuzluk hissedebilirsiniz fakat hareketli ve aktif olacaksınız. Üstelik hareket halinde olmak sizi rahatlatacak ve kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Öğlene doğru dikkatinizi projelerinize yöneltebilirsiniz. Ayrıca eviniz ile ilgili değişiklikler yapabilirsiniz. Eviniz veya iş yerinizdeki dolapları düzenleyebilirsiniz ve eşyaların yerlerini değiştirebilirsiniz. Hatta arkadaşlarınızın veya yakınlarınızın evinde yeni düzenlemeler yapabilir, çocuklarınıza veya arkadaşlarınıza yardımcı olabilirsiniz. Günün ikinci yarısı iletişim trafiğiniz hareketli geçecek. Çeşitli organizasyonlar yapabilirsiniz ve arkadaşlarınızın davetine gidebilirsiniz.

Yoğun duygular ve farklı bir heyecan ile güne başlayacaksınız. Özellikle burcun son günleri doğmuş olanlar sabah saatlerinde duygusal olabilir ve geçmişte yaşadıkları olayları hatırlayabilirler. Özellikle eviniz, anneniz ve annenizin yaşadığı olaylar bilinçaltınızın derinlerinden yükselebilir. Ancak hareket halinde olmak ve dışarıda yapılması gereken işleriniz ile ilgilenmek sizi rahatlatacak. Öğlene doğru haliniz değişiyor. Uzun zamandır görmediğiniz arkadaşlarınıza tesadüf edebilirsiniz veya beklemediğiniz ziyaretçileriniz olabilir ve kafanız karışabilir. Duyduğunuz haberlerden etkilenebilirsiniz. Ancak dedikodular ile fazla ilgilenmeyin ve kaygı uyandıran düşüncelerden uzak durun.

Arkadaşlarınız ile birlikte olmak keyfinizi yerine getirecek. İletişim trafiğinizin hareketlendiği bir dönemdesiniz. Öğlene doğru karşılaştığınız olaylar ve alacağınız haberler bilinçaltınızı uyandırabilir ve unutulmuş arzular açığa çıkabilir. Duygusal ve alıngan bir tavır içine girebilirsiniz fakat mantıklı davranacaksınız ve olaylara gerçekçi bir açıdan bakmayı başaracaksınız. Üstelik yakınlarınız ve arkadaşlarınız sizi destekleyecek. Bu arada sezgilerinizin yükseldiği bir dönemdesiniz ve günün ilerleyen saatlerinde alacağınız haberler hayal gücünüzü uyandıracak. İlginç projeler yapabilirsiniz.

Sabahın erken saatlerinde uyanabilirsiniz ve kendinizi gözden geçirebilirsiniz. Özellikle burcun son günleri doğmuş olanlar kendilerine özen gösterecek ve isteklerini gözden geçirecekler. Öğlene doğru duygularınız değişecek ve çevreniz ile ilgileneceksiniz. Küçük detaylar dikkatinizi çekebilir ve rahatsızlık duyabilirsiniz. Aslında detayların farkına varmanız, fırsatları da beraberinde getiriyor ancak tespit ettiğiniz ayrıntılara takılı kalırsanız, fırsatları iyi kullanmanızı zorlaştırır. Sorunları büyütmeyin. Bu arada sevdiklerinizin yaşadığı ilişkilerden etkilenebilirsiniz ve ilişkilere bakış açınız değişebilir. Meydana gelen olaylar isteklerinizi sorgulamanıza neden olabilir. Fazla derinleşmeseniz iyi olacak.

Sabahın erken saatlerinde karmaşık duygular ile uyanabilirsiniz fakat öğlene doğru duygularınız değişecek ve dikkatinizi yapmanız gereken işlere odaklayacaksınız. Yakınlarınızın size ihtiyacı olabilir. Ayrıca çocuklar, kardeşleriniz, arkadaşlarınız ve yakınlarınızın size ihtiyacı olabilir. Bu arada dikkat gerektiren işler yaparken tedbirli olun. Zihinsel faaliyetinizin hızlandığı bir dönemdesiniz ancak dikkatinizi belirli bir konuya odaklamanız zor olabilir. Pek çok işi bir arada yapmaktan kaçının ve programlı davranmak için özen gösterin. Bu arada tartışma ortamlarından uzak durmalısınız.

Yorumlar