Anasayfa /  Medya /  Dizi

Gülümse Kaderine 5.Bölüm izle (Final) | Gülümse Kaderine 5.Bölüm Fragmanı izle (Final)

Gülümse Kaderine 5.Bölüm izle (Final) Gülümse Kaderine 5.Bölümde neler olcak? İlginç ayrıntıların olduğu Gülümse Kaderine 5.Bölüm Fragmanı yayınlandı. FOX TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Gülümse Kaderine dizisinin yeni bölümü 25 Mayıs Çarşamba akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle. Gülümse Kaderine 5.Bölüm izle (Final)

Abone ol
Abone ol 23 Mayıs 2022 22:58

Gülümse Kaderine 5.Bölüm izle (Final) | Gülümse Kaderine 5.Bölüm Fragmanı izle (Final)

Başrollerinde Bahar Şahin, Sude Zülal Güler ve Doğan Bayraktar gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Gülümse Kaderine 5.Bölümde erken final yaparak ekrana veda edecek

GÜLÜMSE KADERİNE 5.BÖLÜM İZLE (FİNAL)

 GÜLÜMSE KADERİNE YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Yaren, Ayşegül’den yediği tokatla perişan haldedir. Eda ile köşkten ayrılmaya karar verirler. Eda pırlantalardan gelecek paraya güvenmekte, Fırat’ın ona hazırladığı tuzağın farkında değildir. Ekin ve Kudret kızlara destek olunca Ayşegül yıkılır ama bir yardımla karşılaşır. Eda ve Yaren’in beklenmedik misafiri ise bütün planlarını alt üst eder. Neval Kudret’in bir kızı olduğunu öğrenince adım adım Yaren’in izini sürmeye ve ona yaklaşmaya başlar. Kudret ise Yaren’in annesi Firuze ile ilgili çok büyük bir gerçeği öğrenecektir.

GÜLMSE KADERİNE SON BÖLÜM İZLE

Yorumlar