Anasayfa /  Foto Galeri

Gülten Hanım'ın dolandırıcılık İtirafları: TikTok'ta Dans Edip...

ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol'da programında yine ve yeniden ilginç bir olay yaşandı. Esra Erol'un programına çıkan evli ve 2 çocuk annesi Gülten Hanım, TikTok uygulaması üzerinden insanları dolandırdığını hatta oradan tanıştığı Ramazan isimli kişinin 3 araba parasını yiyerek hayatını kararttığını itiraf etti. .

Gülten Hanım'ın dolandırıcılık İtirafları: TikTok'ta Dans Edip... - Sayfa 1

TikTok üzerinden yayınladığı dans videolarıyla insanların parasını aldığını söyleyen Gülten Hanım, kendisiyle ilgili peş peşe itiraflarda bulundu.

Gülten Hanım'ın dolandırıcılık İtirafları: TikTok'ta Dans Edip... - Sayfa 2

Eşi, çocukları ve torunlarıyla sakin ve güzel bir hayat yaşarken TikTok uygulamasını indirmiş ve o günden sonra hayatı tamamen değişmiş kendisinin...

Gülten Hanım'ın dolandırıcılık İtirafları: TikTok'ta Dans Edip... - Sayfa 3

TikTok'ta dans videoları paylaşıp canlı yayınlar açınca takipçi sayısı zamanla artmış tabii Gülten Hanım'ın. İşin rengi tam da orada değişmiş işte...

Kendisi olayı çok güzel özetlemiş: 'Çok paralar kazandım ama birçok kişinin de hayatını kararttım'

Gülten Hanım'ın dolandırıcılık İtirafları: TikTok'ta Dans Edip... - Sayfa 4

Uygulama üzerinden Ramazan Çakmak isimli biriyle tanıştığını söyleyen Gülten Hanım,

'Ramazan canlı yayınlarda bana çok para gönderiyordu. Hatta o bana çok para göndermesin diye yayını kapatıyordum. Ramazan'ın 3 araba parasını yedim. Evli olduğumu falan da biliyordu. Ondan özür diliyorum. Onu kandırdığım için de telefonda Keriz 3 diye kaydettim' dedi.