Anasayfa /  Foto Galeri

GQ Türkiye Men Of The Year 2022 ödülünü alan isimler belli oldu

GQ Türkiye Men of The Year 2022 ödülleri Türkiye'de 10. kez düzenlendi. Birçok ünlü isim, GQ Türkiye gecesinde bir araya geldi. puhutv'de canlı yayınlanan törende; 2022'de başarıları ve stilleriyle dikkat çeken kadınlar ve erkekler seçildi. İşte GQ Türkiye “Men Of The Year 2022” ödülünü alan isimler...

GQ Türkiye Men Of The Year 2022  ödülünü alan isimler belli oldu - Sayfa 1

GQ Türkiye Men Of The Year Ödülleri dün akşam görkemli bir törenle sahiplerini buldu. Ünlü isimlerin akın ettiği gecede 2022 yılında başarıları ve stilleriyle dikkat çeken kadınlar ve erkekler seçildi.

GQ Türkiye Men Of The Year 2022  ödülünü alan isimler belli oldu - Sayfa 2

YILIN  EKRAN YÜZÜ: BERK OKTAY
Ödülünü alan Berk Oktay; anne-babası, yol arkadaşlarına ve eşi Yıldız Çağrı Atiksoy'a teşekkür etti ve "Herkese iyi akşamlar öncelikle bu kalabalığın önünde böyle bir ödül alabilmek büyük bir gurur" dedi. Ünlü oyuncu, konuşmasında hayvanlara eziyet edilmemesi konusunda tememnilerde bulundu.

GQ Türkiye Men Of The Year 2022  ödülünü alan isimler belli oldu - Sayfa 3

YILIN GÖZ ALICI BAŞARISI: AMADEUS
Ödüllerini Nurgül Yeşilçay'dan almak için sahneye çıkan Kerem Alışık, Dilan Çiçek Deniz ve Tansu Biçer üçlüsünden Alışık, tiyatronun öneminden bahsederek emeği geçen herkese teşekkürlerini sundu. Oyuna bu yıl dahil olan Dilan Çiçek Deniz ve Tansu Biçer de tüm ekip arkadaşlarına teşekkür etti.

GQ Türkiye Men Of The Year 2022  ödülünü alan isimler belli oldu - Sayfa 4

İKON ÖDÜLÜ: KENAN DOĞULU


Ödülünü eşi Beren Saat'ten alan Kenan Doğulu, sahneye çıkar çıkmaz eşinin elini öptü. Doğulu'ya ödülünü verirken onu öpen Saat, "İkon olmak biraz Kenan'ın ruhu gibi. Küçüklüğümde o güneş kolyede fotoğrafını taşıdığım insanla yan yanayım. Bizi bir araya getiren o sonsuz olasılıklara çok teşekkür ederim. Yaş aldıkça seksileşen Kenan'a yılın ikonu ödülünü vermekten gurur duyuyorum" dedi.

Eşine "Seni seviyorum" diyen Kenan Doğulu ise duygulandığını söyledi. Bazı heyecanların hiç bitmediğinden bahseden ünlü şarkıcı, kariyerinde 30. yılına girdiğini belirtti ve bütün bu süreçte yanında olan herkese teşekkür etti.