Anasayfa /  Spor /  Futbol

Göztepe'den 'Esma Anne'ye duygusal veda!

Göztepe’de kulüp çalışan Esma Edebali’ye duygusal veda... Göztepe'de 1994'ten bu yana 24 yıldır görev yapan kulüp çalışanlarından Esma Edebali emekli oldu. Futbolcuların Esma Anne olarak gördüğü tesis çalışanı Edebali için sarı-kırmızılı kulüp veda mesajı yayınladı.

Abone ol
Abone ol 01 Temmuz 2018 17:49

Göztepe’de amatör kümeden Süper Lig’e kadar tüm dönemlere tanıklık eden, kulübün geçirdiği zorlu yıllarda bile işine dört elle sarılan Esma Anne, son mesaisini yaptıktan sonra futbolcular, teknik heyet ve çalışanlarla tek tek vedalaştı.

Göztepe’nin Edebali için yayınladığı mesajda, “Tam 24 yıldır kulübümüzde görev yapan Esma Edebali bugün son mesaisini yaparak emekli oldu. Kulübümüzde görev yaptığı süre boyunca her sporcumuzu evladı bilen, her sporcumuza anne şefkati ile yaklaşan Esma annemiz bugün yöneticilerimiz, sporcularımız ve personelimiz ile vedalaştı. İyi günde kötü günde yanımızda olarak kulübümüz için bir ömür veren Esma annemize tüm emekleri için teşekkür ediyoruz. İlk maçımızda görüşmek üzere” ifadeleri yer aldı.




Tüm emeklerin için teşekkürler Esma Anne. İlk maçımızda görüşmek üzere✋#Göztepe pic.twitter.com/IVEqPFwHo9


— Göztepe Spor Kulübü (@Goztepe) 1 Temmuz 2018




function resizeIframe(obj) {obj.style.height = 0;obj.style.height = obj.contentWindow.document.body.scrollHeight + 'px';}


Yorumlar
Çok Okunanlar