Anasayfa /  Foto Galeri

Gerçek ortaya çıktı! İşte Bülent Serttaş'ın Didem Kınalı'yı izlememesin nedeni

Şarkıcı Bülent Serttaş'ın, geçtiğimiz hafta konuk olduğu 'İbo Show' programında, dans eden oryantal Didem Kınalı'ya bakmamak için verdiği büyük çabanın gerçek nedeni belli oldu.

Gerçek ortaya çıktı!  İşte Bülent Serttaş'ın Didem Kınalı'yı izlememesin nedeni - Sayfa 1

Star TV'de yayınlanan 'İbo Show'a programına katılan Bülent Serttaş'ın, dans eden oryantal Didem'e bakmamak için verdiği uğraş dikkat çekmiş, o görüntüler magazin gündemine bomba gibi düşmüştü.

Gerçek ortaya çıktı!  İşte Bülent Serttaş'ın Didem Kınalı'yı izlememesin nedeni - Sayfa 2

Kimi durumu Serttaş'ın eşi Selvi Hanım'a gösterdiği sadakat duygusuyla özetlemeye çalıştı, kimi de "Eşinden korktuğu için böyle davrandı" yorumunda bulundu.

Gerçek ortaya çıktı!  İşte Bülent Serttaş'ın Didem Kınalı'yı izlememesin nedeni - Sayfa 3

"BÜYÜK SAYGISIZLIK" 
Konu hakkında Serttaş cephesi sessizliğini korurken, oryantal Didem bu duruma içerlediğini beyan etti: Çekimlerde işimi yaparken durumu fark etmedim. Gündeme gelince hareketlerini gördüm. Mesleğimi ülkemde ve dünyada en iyi şekilde icra eden bir dansçıyım. Bilinçli şekilde yaptığı çok açık ve net. Büyük bir saygısızlık. Yakıştıramadım!"

Gerçek ortaya çıktı!  İşte Bülent Serttaş'ın Didem Kınalı'yı izlememesin nedeni - Sayfa 4

HADİSE'DEN TEPKİ 
Sosyal medyada eğlenceli paylaşımların yanı sıra tepkilerin de odağında yer alan şarkıcı Bülent Serttaş'a, bir gönderme de meslektaşı Hadise'den geldi.