Anasayfa /  Kültür sanat

Geniş Aile Dizisinin Sevilen Oyuncusu Ufuk Özkan'dan Organ Nakli Haberlerine Açıklama Geldi

Geniş Aile Dizisinde Cevahir karakterini canlandıran sevilen oyuncu Ufuk Özkan, sağlığıyla ilgili haberlerin ardından twitter hesabından yaptığı açıklamayla hayranlarını üzdü. “Organ nakli gerekliliği ihtimaline karşı da tabii ki uzman doktorlar tarafından durumum gözlem altında kontrollerim düzenli olarak yapılıyor. Gelişebilecek süreçler ile ilgili önceden görüşmeler yapılıyor” açıklamasını okuyan hayranları şifa mesajları yağdırdı.

Abone ol
Abone ol 13 Temmuz 2023 12:35

Ufuk Özkan, popüler 'Geniş Aile' dizisinde canlandırdığı 'Cevahir' karakteriyle geniş bir hayran kitlesi edinmiş oyuncu. Son zamanlarda, siroz teşhisi konduğu ve acil bir organ nakline ihtiyaç duyduğu haberleri medyada yer aldı. Ufuk Özkan, bu haberler üzerine Instagram hesabından bir paylaşım yaparak durumu hakkında açıklamalarda bulundu.

48 yaşındaki oyuncu, haberlerde aktarılan şekilde rol için kilo vermek isterken fazla kilo kaybı yaşadığını ve bağışıklık sisteminin zarar gördüğünü doğruladı. Ayrıca, karaciğer problemleriyle bir süredir mücadele ettiğini belirterek, doktorların organ nakli olasılığını göz önünde bulundurduğunu ifade etti.

“Organ nakli gerekliliği ihtimaline karşı da tabii ki uzman doktorlar tarafından durumum gözlem altında kontrollerim düzenli olarak yapılıyor. Gelişebilecek süreçler ile ilgili önceden görüşmeler yapılıyor. Sevenlerimden endişe dolu mesajlar aldım ve çok üzüldüm” diyen Özkan, mesajını şöyle sonlandırdı:

“Hayat bizleri hastalıklarla beraber yaşamayı öğrenmek zorunda bırakıyor. Ama yaşadığım bu süreçlerin hiçbir zaman işimi etkilemesine izin vermedim. Bugünden sonrada Allah’ın izniyle böle bi niyetim yok en kısa zamanda yeni dizi ve filmlerle huzurunuza çıkacağım. Tüm sevgi dolu dua dolu mesajlarınız için çok teşekkür ederim Saygı ve Sevgilerimle Ufuk Özkan (abiniz, kardeşiniz) İyi ki varsınız.”

Yorumlar