Anasayfa /  Foto Galeri

Genç hostes cinsel istismara uğramış halde kaldığı otel odasının küvetinde ölü bulundu! 11 kişi..!

Genç hostes cinsel istismara uğramış halde kaldığı otel odasının küvetinde ölü bulundu! Filipinler'de bir uçuş görevlisi kaldığı otel odasının küvetinde ölü bulundu. Genç kadının cinsel istismara uğradığı belirlenirken korkunç cinayetle ilgili 11 kişi gözaltına alındı.

Genç hostes cinsel istismara uğramış halde kaldığı otel odasının küvetinde ölü bulundu! 11 kişi..! - Sayfa 1

Genç hostes cinsel istismara uğramış halde kaldığı otel odasının küvetinde ölü bulundu!

Filipinler'de bir uçuş görevlisi kaldığı otel odasının küvetinde ölü bulundu. Genç kadının cinsel istismara uğradığı belirlenirken korkunç cinayetle ilgili 11 kişi gözaltına alındı.

Genç hostes cinsel istismara uğramış halde kaldığı otel odasının küvetinde ölü bulundu! 11 kişi..! - Sayfa 2

Filipinler'de yılbaşı gecesi korkunç bir cinayet işlendiği ortaya çıktı. Uçuş görevlisi genç kadın kaldığı otelin küvetinde ölü bulundu. Vücudunda morluk ve kesikler olduğu ifade edilirken konuyla ilgili 11 kişi cinsel istismar ve cinayet suçlamasıyla gözaltına alındı.

Genç hostes cinsel istismara uğramış halde kaldığı otel odasının küvetinde ölü bulundu! 11 kişi..! - Sayfa 3

Olay, Filipinler’in Makati kentinde meydana geldi. Arkadaşlarıyla yılbaşı gecesi kutlama yapmak üzere kentteki City Garden Oteli’ne gelen Christine Angelica Dacera (23) adlı hostes, küvette ölü bulundu.

Genç hostes cinsel istismara uğramış halde kaldığı otel odasının küvetinde ölü bulundu! 11 kişi..! - Sayfa 4

Meslektaşlarından biri olan Rommel Galida, yerel saatle sabah 10 civarında uyandı ve onu küvette gördü. Arkadaşının uyuya kaldığını düşünen Galida, üzerine battaniye örttü ve uyumaya devam etti.