Anasayfa /  Foto Galeri

Gant sonbahar kış 2023 koleksiyonu ilhamını Amerikan Akademisi’nden alıyor

GANT, Sonbahar Kış 2023 koleksiyonu ile New York’un rafine spor stilini yeniden keşfe çıkıyor. 1980 ve 90’ların pop kültürüne göz kırpan koleksiyon, Doğu Yakası estetiğini stil denklemine dahil ediyor.

Gant sonbahar kış 2023 koleksiyonu ilhamını Amerikan Akademisi’nden alıyor - Sayfa 1

GANT SONBAHAR/KIŞ 2023 KOLEKSİYONU İLHAMINI AMERİKAN AKADEMİSİ’NDEN ALIYOR

 GANT, Sonbahar/Kış 2023 koleksiyonu ile New York’un rafine spor stilini yeniden keşfe çıkıyor. 1980 ve 90’ların pop kültürüne göz kırpan koleksiyon, Doğu Yakası estetiğini stil denklemine dahil ediyor.

Gant sonbahar kış 2023 koleksiyonu ilhamını Amerikan Akademisi’nden alıyor - Sayfa 2

GANT’in Kreatif Direktörü Christopher Bastin, “Sonbahar/Kış 2023 Koleksiyonunun, GANT görünümünü pekiştirmek üzerine kurulu olduğunu ve vintage tasarımlardan ilham alarak, modanın ileriye dönük yüzüne hitap eden parçaların bir sentezi üzerine şekillendiğini söylüyor. Bastin; son sezonlarda koleksiyonlarımızı preppy Amerikan spor giyimi ile eşleştirerek stilimizi sağlamlaştırmakta, iyi olduğumuzu bildiğimiz noktalara eğilmekteyiz.” diye de ekliyor.

Gant sonbahar kış 2023 koleksiyonu ilhamını Amerikan Akademisi’nden alıyor - Sayfa 3

Ağustos, Eylül ve güz aylarının başlarında Amerikan Akademisi sahneye çıkıyor. Seçkin spor parçaların üniversite esintisi ile harmanlandığı koleksiyon; rahat ve gündelik siluetleri yeniden yorumlarken köklü Amerikan akademilerine atıfta bulunan renk paleti, eskitilmiş görünümleri ve Argyle’dan Prince of Wales’e uzanan entelektüel referansları aracılığıyla güz modasında öncülüğe oynuyor.

Gant sonbahar kış 2023 koleksiyonu ilhamını Amerikan Akademisi’nden alıyor - Sayfa 4

Sezonun devamında 1980’lerin parıltısı ve 1990’ların zahmetsiz tarzı, New York’un stil anlayışını Amerikan spor giyimi ile beslerken lüks kumaşlar ve kullanışlı formların dokunuşu, klasik spor parçalara şık bir manevra yaşatıyor.