Anasayfa /  Spor /  Galatasaray

Galatsaray'da Marcao'nun ardından bir ayrılık daha

Süper Lig takımlarından Galatasaray'da Marcao'nun ardından bir ayrılık daha yaşandı. Galatasaray Senegalli forvet Mbaye Diagne'nin sözleşmesinin karşılıklı anlaşmayla feshedildiğini resmen duyurdu.

Abone ol
Abone ol 19 Temmuz 2022 11:09

Süper Lig takımlarından Galatasaray'da Marcao'nun ardından bir ayrılık daha yaşandı. Galatasaray Senegalli forvet Mbaye Diagne'nin sözleşmesinin karşılıklı anlaşmayla feshedildiğini resmen duyurdu.

Brezilyalı stoper Marcao'yu İspanyol devi Sevilla'ya satan Galatasaray, geçtiğimiz günlerde "Forvet transferi yapmamıza gerek yok, kanat oyuncusu alınsın. Ben Türkiye'deki en iyi forvetim" açıklamalarıyla gündeme gelen Mbaye Diagne'nin sözleşmesinin karşılıklı anlaşmayla feshedildiğini resmen duyurdu. 30 yaşındaki golcü bu gelişme sonrasında VavaCars Fatih Karagümrük ile 1 yıllık sözleşme imzaladı

Galatasaray'da Marcao'nun ardından bir ayrılık daha yaşandı.

Aslan, geçtiğimiz günlerde Avusturya'nın Graz kentine bağlı Bad Waltersdorf kasabasında düzenlediği basın toplantısında "Forvet transferi yapmamıza gerek yok, kanat oyuncusu alınsın. Ben Türkiye'deki en iyi forvetim" açıklamalarıyla gündeme gelen Senegalli forvet Mbaye Diagne'nin sözleşmesinin karşılıklı anlaşmayla feshedildiğini resmen duyurdu.

SÖZLEŞMESİ FESHEDİLDİ

Cimbom'dan yapılan açıklamada " Profesyonel futbolcumuz Mbaye Diagne'nin sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilmiştir. Kamuoyuna duyurulur." ifadelerine yer verildi.

13 MİLYON EUROYA TRANSFER OLMUŞTU

2019 yılında 13 milyon euro karşılığında Kasımpaşa'dan Galatasaray'a transfer olan Senegalli golcü sarı-kırmızılı forma altında 61 maça çıkarken 26 gol 4 asistlik katkı sağladı.

1 YILLIK İMZA

30 yaşındaki golcü oyuncu Galatasaray ile yollarını ayırmasının ardından VavaCars Fatih Karagümrük ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Kırmızı-siyahlı kulüpten yapılan açıklamada, "Karagümrük'e 'hoş geldin' Mbaye Diagne. Senegalli forvet oyuncusu Mbaye Diagne'yi 1 sezonluğuna kadromuza kattık." ifadelerine yer verildi.

Mbaye Diagne, gol krallığına ulaştığı 2018-2019'da sarı-kırmızılı takımda lig ve Türkiye Kupası şampiyonlukları yaşadı. Diagne, 2019-2020 sezonunda Belçika ekibi Club Brugge, 2020-2021'in ikinci yarısında ise İngiltere temsilcisi West Bromwich Albion'da kiralık forma giymişti.

Yorumlar