Anasayfa /  Spor /  Galatasaray

Galatasaray'ın Rangers kadrosu belli oldu!

UEFA Avrupa Ligi Play-off turunda yarın İskoçya'da Rangers'la karşı karşıya gelecek olan Galatasaray'ın kamp kadrosu belli oldu. ArdaTuran ve Saracchi kadroda yer almadı.

Abone ol
Abone ol 30 Eylül 2020 10:14

UEFA Avrupa Ligi Play-off turunda yarın İskoçya'da Rangers'la karşı karşıya gelecek olan Galatasaray'ın kamp kadrosu belli oldu. ArdaTuran ve Saracchi kadroda yer almadı.

UEFA Avrupa Ligi Play-off turunda yarın İskoçya'da Rangers'la karşı karşıya gelecek olan Galatasaray'ın kamp kadrosu belli oldu.

İşte Galatasaray'ın Rangers kadrosu:

OMAR ELABDELLAOUI

TAYLAN ANTALYALI

RYAN BABEL

RADAMEL FALCAO

YOUNES BELHANDA

PETER ETEBO

MARTIN LINNES

RYAN DONK

ÖMER BAYRAM 

EMRE TAŞDEMIR

CHRISTIAN LUYINDAMA

OKAN KOCUK

MARCAO TEIXEIRA

EMRE KILINÇ

JESSE SEKIDIKA

SOFIANE FEGHOULI

MBAYE DIAGNE

FATİH ÖZTÜRK 

Rangers Galatasaray maçı hangi kanalda, ne zaman?

Temsilcimiz Galatasaray yarın Avrupa Ligi'nde yoluna devam etmek için Glasgow Rangers ile karşılaşacak. Tek maç usulü eleme sistemiyle oynanacak karşılaşma şifresiz olarak Teve2 ekranların da yayınlanacak.

RANGERS GALATASARAY MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Galatasaray’ın Rangers ile karşılaşacağı maç 1 Ekim’de oynanacak ve Türkiye saati ile 21:45’te başlayacak. Maç şifresiz olarak Teve2 ekranlarında yayınlanacak.

20 YIL ÖNCE KAZANDIK

20 yıl önce iki takım karşılaşmış, İskoçya’daki maç 0-0 bitmiş, İstanbul’da ise sarı-kırmızılılar 3-2 kazanmıştı.

ÜLKE PUANI AÇISINDAN ÖNEM TAŞIYOR

Topladığı 28.800 puanla UEFA Ülke Katsayısı sıralamasında 11. sırada yer alan Türkiye’nin takipçilerinden 12. sıradaki İskoçya 28.125, 13. sıradaki Ukrayna ise 28.100 puana sahip. Bu duruma baktığımızda Galatasaray’ın doğrudan rakibimiz İskoçya’nın temsilcisi Rangers ile oynayacağı maç oldukça kritik bir hal aldı.

2021-2022 UEFA Şampiyonlar Ligi için de 11. sıradaki yerimiz garanti ve yine Devler’den yukarıdaki madde için bir lütuf bekleyeceğiz ancak 2022-2023 sıralaması için belirleyici olacak olan mevcut sezonda yerimizi kaybetme tehlikesiyle karşı karşıyayız.

Yorumlar