Anasayfa /  Foto Galeri

Galatasaray'da transfer mevsimi başladı... İşte Fatih Terim'in transfer listesi!

Galatasaray'da transfer mevsimi başladı... Sarı-Kırmızılılar, ara transfer dönemini 1 hafta erken açtı! Terim'in listesindeki tüm oyuncular için resmi görüşmeler başladı. İşte gündemdeki isimler ve transfer çalışmalarındaki son durum...

Galatasaray'da transfer mevsimi başladı...  İşte Fatih Terim'in transfer listesi! - Sayfa 1

Galatasaray'da transfer mevsimi başladı... Ara transfer döneminin açılmasına 1 hafta olmasına rağmen, resmi görüşmelere start veren Galatasaray Yönetimi, teknik patron Fatih Terim'in listesi doğrultusunda gerekli temasları kurdu. Takımdaki birçok pozisyona takviye yapmaya hazırlanan Sarı-Kırmızılılar'da birçok görüşme olumlu seyrediyor. İşte gündemdeki isimler ve transfer çalışmalarındaki son durum...

Galatasaray'da transfer mevsimi başladı...  İşte Fatih Terim'in transfer listesi! - Sayfa 2

Henry Onyekuru

Nijeryalı yıldızın menaceri D'avila ile beklenen görüşme İstanbul'da gerçekleşti. Genç yetenekle uzun süre önce anlaşan Sarı-Kırmızılılar, Monaco ile pazarlık sürecinde de mesafe kat etti. Transferin gerçekleşmesi halinde, ya en baştan ya da kiralama süresinin sonunda Onyekuru'nun bonservisi kesin olarak Galatasaray'a geçecek. Monaco'nun en ciddi şartı bu. Sarı-Kırmızılı kulüp 5 milyon Euro'luk bir teklif iletti. Ancak görünen o ki, anlaşma 1.5 yıllık kiralama ve ardından zorunlu satın almayla 7.5 milyon Euro civarında bir rakam karşılığında gerçekleşecek.

Galatasaray'da transfer mevsimi başladı...  İşte Fatih Terim'in transfer listesi! - Sayfa 3

DiEGO COSTA

Cim Bom'da liste başı Diego Costa. Brezilyalı golcü, dün itibarıyla Atletico Madrid'den resmen ayrıldı. Cim Bom’un teklifini değerlendiren 32 yaşındaki yıldız, birkaç gün içerisinde kararını bildirecek. Menacerler vasıtasıyla kurulan ilk temasların olumlu geçtiği ve Galatasaray cephesinde bu transfere çok sıcak bakıldığı belirtiliyor. Anlaşma olursa, Cim Bom bonservis ödemeden dünya çapında bir golcüyü daha renklerine bağlamış olacak. Costa için Arsenal ile Juventus’un da devrede olduğu iddia ediliyor.

Galatasaray'da transfer mevsimi başladı...  İşte Fatih Terim'in transfer listesi! - Sayfa 4

KENAN KARAMAN

Yönetim, gurbetçi yıldızın bonservisini sezon sonunda bedava almak için görüşmeler yapmıştı, ancak işler değişti. Terim, forvet hattında yapacağı güncelleme için Kenan'ın ikinci yarıda mutlaka kadrosunda olmasını istiyor. Alman kulübü Fortuna Düsseldorf ile yeniden görüşmeler yapıldı. Oyuncunun bonservis bedeliyle ilgili bir anlaşmazlık var. Ancak pazarlıkların bir süre daha devam edeceği belirtiliyor. Bu arada Kenan Karaman'ı Beşiktaş'ın da çok istediği, ancak Milli futbolcunun Galatasaray'da ısrar etmesi nedeniyle anlaşmanın gerçekleşmediği öğrenildi.