Anasayfa /  Spor

Galatasaray'da neşter vuruluyor ! İşte gidecekler...

Galatasaray'da Nzonzi kadro dışı, Yuto Nagatomo veda etti, Mariano'nun da ayrılması bekleniyor. Antalyaspor maçında süre almayan Belhanda satış listesinde. Seri de gözden düştü, yol göründü.

Abone ol
Abone ol 30 Aralık 2019 14:08

Süper Lig'in ilk yarısı ve 2019'u 5-0'lık Antalyaspor galibiyetiyle kapatıp rahat bir nefes alan Galatasaray, 2020'ye umutlu giriyor. Fatih Terim'in haftalar önce işaret ettiği ‘ocak ayındaki değişimin' ilk adımları da cumartesi gecesi atıldı.

Cimbom hem elindeki bazı oyuncuları kazandı hem de bazı yabancılar veda etti. Sözcü Gazetesi muhabiri Mesut Yıldırım’ın haberine göre; daha önce kadro dışı bırakılan Steven Nzonzi, takımdan ayrılacak ilk isim.

Antalyaspor maçı sonrasında da Terim, “Nagatomo ayrılsa da bizle olacak” diyerek Japon bekin gideceğini açıkladı. 

 

GENÇLEŞTİRME OPERASYONU

Nagatomo’dan sonra diğer bek Mariano da ayrılacak. Yaş ortalamasını yükselten ikilinin yerleri, Leipzig'den kiralanacak Saracchi ve kadroya dönecek Martin Linnes ile doldurulacak.

Antalyaspor maçında hiç süre almayan Younes Belhanda tamamen gözden çıkarıldı.

Yönetim 10 numara ararken Taylan'ın bu bölgedeki performansı yüzleri güldürdü. Eskişehirspor'un 23 yaşındaki Nijeryalı kanat/forveti Jesse Sekidika'nın gelişiyle yaş ortalaması düşecek.

Başakşehir'e vedaya hazırlanan Arda Turan, tecrübe katacak.

 

Skor | Mesut Yıldırım

Yorumlar