Anasayfa /  Foto Galeri

Galatasaray'da 5 büyük sürpriz ! Arda Turan ile birlikte...

Devre arası transfer dönemine fırtına gibi başlayan Galatasaray'da Henry Onyekuru ve Marcelo Saracchi transferlerinin resmen açıklanmasının yanı sıra Sekidika'nın da kısa bir süre içinde duyurulması bekleniyor.

Galatasaray'da 5 büyük sürpriz ! Arda Turan ile birlikte... - Sayfa 1

Yaz transfer döneminin en hareketli takımı olan Galatasaray, birçok ismi kadrosuna katarak yeni sezona bambaşka isimlerle başlamış, kadrosunu baştan aşağı yenilemişti.

Galatasaray'da 5 büyük sürpriz ! Arda Turan ile birlikte... - Sayfa 2

Ryan Babel, Radamel Falcao, Jean Michael Seri, Steven Nzonzi gibi dünyaca ünlü yıldızlarla yeni sezona başlayan sarı-kırmızılılar beklentileri karşılayamayarak ilk yarıyı zirvenin 10 puan gerisinde 27 puanla 7. sırada tamamlamıştı.

Galatasaray'da 5 büyük sürpriz ! Arda Turan ile birlikte... - Sayfa 3

Bu sonuç sonrası ara transfer dönemini işaret eden tecrübeli çalıştırıcı Fatih Terim, "Şartlar ne olursa olsun, gemiyi Ocak'a en iyi şekilde yanaştıracağız" diyerek ocak ayı sonrasında daha farklı bir tablo çizeceklerinin sinyalini vermişti.

Galatasaray'da 5 büyük sürpriz ! Arda Turan ile birlikte... - Sayfa 4

Tüm bu gelişmeler sonrası birçok isim Galatasaray için yazılıp çizilirken sarı-kırmızılılar dünya basınında odağında. İspanya'nın önde gelen basın kuruluşlarından Marca Gazetesi yazarlarından Christian Ricardo Gonzalez Villate, 2. yarı için Galatasaray'ın "ideal" kadrosunu kurdu. Villate'nin oluşturduğu kadro herkesi şaşırttı. İşte o kadro...