Anasayfa /  Spor /  Galatasaray

Galatasaray'a kötü haber! Fernando muslera sezonu kapattı

Demir Grup Sivasspor maçında sakatlanan Fernando Muslera'dan Galatasaray'a kötü haber geldi. Sol diz iç yan bağlarında ileri derecede yırtık, ön çapraz bağında ise esneme tespit edilen Uruguaylı eldiven sezonu kapattı.

Abone ol
Abone ol 14 Aralık 2021 13:29

Süper Lig ekiplerinden Galatasaray forması giyen Fernando Muslera, Demir Grup Sivasspor maçında yaşadığı Sakatlık sebebiyle sezonu kapattı.

Demir Grup Sivasspor karşılaşmasında takım arkadaşı Christian Luyindama ile çarpışarak sakatlanan 35 yaşındaki tecrübeli eldivenin sol diz iç yan bağlarında ileri derecede yırtık, ön çapraz bağında ise esneme tespit edildiği açıklandı.

Tedavisine başlanan Uruguaylı kalecinin sezonu kapattığı öğrenildi.

GALATASARAY'DAN AÇIKLAMA

Galatasaray, sezonu kapatan Fernando Muslera'nın sağlık durumuna ilişkin yaptığı resmi açıklamayla Uruguaylı eldivenin tedavisine başlandığını duyurdu.

Kulüpten yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcumuz Fernando Muslera’nın bugün sponsor hastanelerimizden Medical Park Bahçelievler Hastanesi’nde yapılan tetkiklerinin ardından sol diz iç yan bağlarında ileri derecede yırtık, ön çapraz bağında esneme tespit edilmiştir." denildi.

SELÇUK İNAN: DURUMU CİDDİ GÖZÜKÜYOR

Galatasaray yardımcı antrenörü Selçuk İnan, "Fernando Muslera ile konuştuk, durumu biraz ciddi görünüyor ama tabi net bir şey söylemek şu an doğru değil. Kontrollerinden sonra inşallah ciddi bir şey çıkmaz. Fernando Muslera sakatlandığı için de çok üzgünüz." demişti.

 

Yorumlar